DILAJOG O ČEMU? Brnabić kaže da nije pročitala pismo UNS-a, ali je spremna da pregovara o njemu!

– Ne znam da li su predstavnici UNS-a tražili sastanak ili ne, ali ukoliko ga budu tražili, svavako ćemo se sastati – kazala je premijerka novinarima.

Brnabić (Foto: Screenshot)

 

Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je danas da nije stigla da pročita pismo koje joj je poslalo Udruženje novinara Srbije (UNS) u vezi sa učešćem u izradi nove medijske strategije, budući da je rad na staroj stopiran, ali je istakla da je uvek za dijalog.

Kako je rekla, nije stigla da pročita pismo zbog mnogo obaveza u tekućoj nedelji – poseta belgijskog premijera, predsednika Evropskog saveta i današnje posete predsednika Evropske investicione banke.

– Pogledaću pismo večeras, ali i bez čitanja mogu da kažem da stojim svima na raspolaganju za dijalog. Ne moramo da se slažemo, ali možemo da razgovaramo. Ne znam da li su predstavnici UNS-a tražili sastanak ili ne, ali ukoliko ga budu tražili, svavako ćemo se sastati – kazala je premijerka novinarima nakon sastanka sa predsednikom Evropske investicione banke Vernerom Hojerom.

Ona je istakla da nema problem ni sa jednim novinarskim udruženjem i da je važno da se što pre krene sa radom na medijskoj strateigiji.

– Vazno je da nađemo što više zajedničkih tačaka, a ne da se odmah fokusiramo na razlike. Važno je da se bavimo suštinom, a ne formom i da taj posao obavimo što bolje i što pre – navela je Brnabić.

Izvor: Telegraf.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite