Grupna tuča žena u burkama, deci udarale glavom u beton! (VIDEO)

Grupna tuča žena u burkama, deci udarale glavom u beton! (VIDEO)

Video snimak na kome se nekoliko žena koje nose burku tuku na ulici dok jednoj iz ruku ispada dete zapalio je društvene mreže i izazvao lavinu komentara šokiranih gledalaca.

Tuča je snimljena iz automobila, a nemoguće je otkriti lokaciju incidenta i to da li se desio na Bliskom Istoku ili se radi o migrantkinjama u Evropi, međutim sama nasilnost video zapisa skrenula je pažnju stotinama hiljada ljudi.

5 žena obučenih u radikalne islamističke odore sa decom u rukama, počele su da se iz nepoznatog razloga udaraju po glavama i da vuku jedna drugu za kosu, jednog trenutka jednoj od žena ispalo je malo dete i udarilo u asfalt, nakon čega je ona pokušala da ga podigne ali ga je usled tuže ponovo ispustila na beton.

https://www.facebook.com/jack.dawkins.944/videos/141668790106983/

Celo vreme dok je trajala tuča pored žena i dece su prolazili automobili, da bi nakon tridesetak sekindi osoba koja je snimala video prekinula snimak, jer je blokirao saobraćaj, epilog nasilne tuče u burkama nije poznat, ali se sukob očito nastavio i nakon prekida snimka.

Snimak je za prvih 7 sati od svog objavljivanja dobio skoro 200.000 pregleda i veliki broj negativnih komentara.

NAPOMENA: Ukoliko ne možete da otvorite video, verovatno je da je cenzurisan od strane kompanije Fejsbuk zbog novih pravila firme o političkoj korektnosti. U tom slučaju pokušajte da nađete video klikom OVDE i OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite