EVROPA U RATNOM STANJU: Migranti linčovali policajca, skakali mu po glavi (VIDEO)

EVROPA U RATNOM STANJU: Migranti linčovali policajca, skakali mu po glavi (VIDEO)

Da Evropa ima ozbiljan problem sa migrantskim četvrtima u kojima policija više ne sme da ulazi, pokazao je novi snimak iz Velike Britanije na kome grupa maldih migranata u gradu Brimingemu prebija policajca.

Kvartovi koji liče ne Kosovo pre rata 1999. godine postali su uobičajena pojava u Evropi. Policajci više ne smeju da ulaze u brojna naselja u Švedskoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

Pokazatelj zabrinjavajućih trendova je i novi video snimak iz Velike Britanije na kome grupa mladih migranata, prebija engleskog policajca koji nemoćno leži na podu. Dok im predstavnik zakone ne pruža nikakva otpor migranti ga šutiraju, a jednog trenutka počinju i da mu skaču na glavu. Dodatan razlog za uznemirenost predstavlja činjenica da su migranti odlučili da snime napad kao trofej.

https://www.facebook.com/vlbelang/videos/298102124322589/

Dodatno nezadovoljstvo građana izazvala je činjenica da je snimak postao zabranjen na društvenim mrežama, a pojedini novinarski sajtovi su zamaglili lica napdača kako se ne bi videlo da se radi o migrantima. Uprkos činjenici da prikazivanje lica ne ometa istragu, jer samim objavljivanjem videa sa zamagljenim licima napdači već znaju da je policija došla do dokaza i da mogu da budu identifikovani.

Ipak originalni snimak iz koga su izvučene slike pokazuje da se radi o migrantima.

Migrant snima sadistički napad

Ukoliko ne možete da pustite snimak pokušajte da ga vidite klikom OVDE ili OVDE.

NAPOMENA: Postoji mogućnost da je snimak obrisan od strane kompanije Fejsbuk zbog novih pravila te firme o političkoj korektnosti.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite