DA LI DRŽAVA KONTROLIŠE MIGRANTE: U Šidu silovana majka troje dece, žena zatrudnela!

DA LI DRŽAVA KONTROLIŠE MIGRANTE: U Šidu silovana majka troje dece, žena zatrudnela!

Silovanje se desilo u prihvatnom centru za migrante u Adaševcima.

Državljanka Avganistana A. N. (25) prijavila je policiji da je silovana u prihvatnom centru za migrante u Adaševcima kod Šida i nakon toga ostala je trudna.

Nju je, više puta napastvovao A. A. (18), a zlostavljao ju je u sobi naočigled njenih troje maloletne dece od 11, devet i dve godine.

Nesrećna žena se obratila za pomoć i prijavila silovatelja tek nakon nekoliko nedelja, kada je saznala da je u drugom stanju.

Kobne noći A. A. je oko 1 sat posle ponoći pokucao na vrata žrtve, navodno da traži hleb.

– Ne sluteći šta će se desiti, devojka mu je otvorila i krenula da mu da parče hleba. Mladić je tada skočio na nju, oborio ju na krevet i počeo da je ljubi.  Ona se sve vreme opirala i molila napasnika da je pusti, ali on nije odustajao. Njeni krici probudili su i dečicu koja su počela da vrište i plaču, ali manijaka ni to nije sprečilo da im siluje majku. Nakon dva sata iživljavanja, izašao je iz sobe – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, mladić je još nekoliko puta dolazio kod nje u sobu i uvek bi imali seks mimo njene volje.

– Ona iz straha za bezbednost sebe i svoje dece nije prijavila slučaj – dodaje izvor.

Mesec dana kasnije, žena je imala mučnine, pa se obratila doktoru u Prihvatnom centru.

– Odmah joj je zakazan ginekološki pregled u Domu zdravlja Šid, a lekari su joj saopštili da je trudna – navodi sagovornik.

Čim je saznala da je u drugom stanju, zahtevala je prekid trudnoće i prijavila manijaka policiji.

Molila je lekare da joj urade abortus istog momenta, govorila je da je samohrana majka i da ne zna kako da se izbori ni sa troje dece. Međutim, oni su joj saopštili da se taj zahvat plaća s obzirom na to da je trudnoća u redu i da nema nikakvih kompliakcija – zaključuje izvor.

Izvor: Telegraf.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite