Otac kome su migranti ubili dete, vrećan od strane NVO aktivista da je nacista! (VIDEO)

Otac kome su migranti ubili dete, vrećan od strane NVO aktivista da je nacista! (VIDEO)

Čoveku kome je 2017. sina ubio migrant iz Sirije, NVO demonstranti su uzvikivali da je nacista dok je na skupu protiv ilegalne imigracije govorio o tragičnoj smrti svog sina. 

Markusa Hempela starom 30 godina tukla su dvojica migranata jedan iz Afrike, a drugi Sirijac. Momak je više puta udaren, nakon čega je pao na beton i udario glavu, a umro je nekoliko sati nakon napada.

Optuženi za ubistvo je Sirijac od 17 godina, a u Nemačku je ušao 2015. godine kao dete izbeglica. Javni tužilac je odlučio da ne procesuira slučaj, jer se po njemu Sirijac branio od „ksenfobičnog“ napadača kada je ubio mladog Nemca.

Markusov  otac je uložio žalbu protiv odluka glavnog tužioca, a otac sada traži pravdu putem protesta. Dok je govorio o tragičnom gubitku svog sina grupa demonstranata koja podržava ilegalnu imigraciju počela je da vreća oca preminulog mladića nazivajući ga „nacistom“ što se može čuti i na video snimku.

Okupljeni na skupu protiv ilegalne migracija navode da je policije dozvolila grupi ultra-liberala i ekstremnih levičara da ometaju skup i da nisu ništa preduzeli uprkos činjenici da su došli da izazovu incidente.

Es spricht ein Vater der durch “refugees welcome“ seinen Sohn verlor.Heute in Schweinfurt bei der Demo "Kandel ist überall'. Hört und seht selbst, welche Zustände in Bayern herrschen. Ein Drittel der Gegendemo waren Asylanten, die uns anbrüllten: “Nazis raus“. Die anderen: gewerkschaftlich organisierte Linke und Antifa mit Sonnenbrille und schwarzen Kapuzen über dem Kopf. Die standen mit Trillerpfeifen direkt neben uns. Die bayrische Polizei ließ die unerträglichen Störer unserer Kundgebung ohne einzuschreiten gewähren.

Gepostet von Karl-Heinz Doberneck am Samstag, 8. September 2018

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite