PROCUREO SKANDAL SA GEJ PARADE: Muškarac u tangama plesao oko deteta i pipkao se za genitalije (VIDEO)

PROCUREO SKANDAL SA GEJ PARADE: Muškarac u tangama plesao oko deteta i pipkao se za genitalije (VIDEO)

Kontraverze o prisustvu male dece na LGBT paradama postaju sve češće tema u medijima.

Uprkos želji glavnih protagonista LGBT parada da se skupovi predstave kao umereni, sve češće u javnost izlaze snimci vulgarnosti i eksplatacije dece zarad ciljeva LGBT političkih pokreta.

Iako se u reprotažama main-stream medija ovakvi skupovi prenose kao obične političke manifestacije na kojima se priča o željama manjina da imaju sve veća prava, građani svojim kamerama uspevaju da zabaleže ekstremističke ispada koji su sve manje izuzetci, a sve češće pravilo ponašanja na LGBT paradama.

Na gej paradi u Kanadi devojčica od 6 godina stoji ispred polu golog muškarca koji ispred nje pleše u tangama. Jednog momenta muškarac prilazi plesaču i stavlja mu novac u tange, dok sve gleda malolento dete.

Muškarac koji igra u izlogu jasno vidi devojčicu i dodiruje se za genitalije dok direktno gleda u maloletno dete. Kandska televizija CBC je ove godine javno je pozvala roditelje da vode decu na gej parade.

Režim premijera Džastian Trudoa našao se na udaru opozicije zbog diktatorskih tendencija, naime Kanada je nedavno donela zakone kojim se zatvorom kažnjavaju homofobija i ksenofobija, uprkos pozivima da se definiše šta znače ovi pojmovi, vlast je odbila da ih precizno definiše što je dovelo do situacije da ovi zakoni mogu da se pimenjuju u skladu sa željama vlasti.

Ovakav tip „fobija“ i dalje nije svrstan na spisak fobija ni jedne od asocijacija psihjatara u svetu, sa obrazloženjem stručnjaka da ne možete imati homofobiju ili islamofobiju, već da se radi o političkim pojmovima koji se pogrešno predstavljaju kao psihjatrijski.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite