OVO NIJE TERORIZAM: Migrant napao taksistu u Novom Sadu, vikao Alahu Akbar i nosio pancir!

OVO NIJE TERORIZAM: Migrant napao taksistu u Novom Sadu, vikao Alahu Akbar i nosio pancir!

Na licu mesta pojavio se i veliki broj taksista, koji su došli da pomognu kolegi Sinoć posle ponoći, oko 12 časova i 30 minuta, došlo je do incidenta na Grbavici u Tolstojevoj ulici ispred broja 33, piše portal NS uživo. 

Nepoznati muškarac napao je taksistu nožem ili drugim oštrim predmetom uzvikujući pritom Alahu Akbar. Uprkos što je napad imao verski naboj i skandiranje koje koriste i islamski ekstremisti prilikom napada, slučaj nije tretiran kao teroristički napad.

Interventna jedinica policije brzo je izašla na teren, a muškarac je savladan i priveden, na sebi je imao pancir. Na licu mesta pojavio se i veliki broj taksista, koji su došli da pomognu kolegi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D.A. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više prekršaja – vređanje, izazivanje na tuču, nošenje hladnog oružja i nenošenje lične karte.

Pročitajte još:
VEĆA AFERA OD KRUŠIKA: Veze između SNS, migranata i šverca droge!
Beograd dozvolio Haradinaju da gradi zgrade po Srbiji!
PRAVDA U VUČIĆEVOJ SRBIJI: Sirijac napao dete u Subotici, osuđen na samo 5 dana zatvora!

On je osumnjičen da je tokom noći između srede i četvrtka u vidno alkoholisanom stanju pošto nije imao da plati vožnju vređao taksistu i izazivao ga na tuču, a iz džepa mu je tom prilikom ispao nož. Osumnjičeni je navodno izgovarao i „Alahu Akbar“.

Ističemo da u incidentu niko nije povređen. Policija nastavlja sa rasvetljavanjem svih okolnosti ovog događaja. Nije poznato na koji način je imigrant došao do pancira.

BONUS VIDEO: Svedočenja o napadima na decu od strane migranata u Beogradu, kao i kamenovanju naših građana možete videti u emisiji produkcije Centar:

Izvor: Dnevna Gazeta/Telegraf.rs/NS uživo

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite