KRVAVE KOŠULJE ANGELE MREKEL: Lideru opozicije otvorena lobanja, tučen do ivice smrti! (FOTO)

KRVAVE KOŠULJE ANGELE MREKEL: Lideru opozicije otvorena lobanja, tučen do ivice smrti! (FOTO)

Kampanja medijskog linča prema opzicionoj stranci Alternativa za Nemačku, kulminirale je u prebijanju jednog od lidera te stranke. Frank Magnic brutalno je pretučen u Bremenu drvenim letvama. 

Kritike opozicije po pitanju kršenja elementarnih ljudskih prava u Nemačkoj kao i cenzura medija postali su česta tema u Bundestagu. Ipak kampanja širenja mržnje prema suverenistima pretočila se u otvoreno nasilje. Grupe huligana i batinaša okupljene oko para-organizacija Antifa sadistički su pretukli opozicionog poslanika.

Predsednik AfD za nemački grad Bremen tučen je do ivice smrti od strane 3 napadača, prema podacima objavljeni na zvaničnoj Fejsbuk stranici AfD Bremen navodi se da ga batinaši tukli drvenim letvama i da je šutiran u glavu.

Napada na Magnica zaustaviljen je intervencijom radnika na obližnjem gradilištu. Lider AfD Bremen je trenutno u bolnici sa teškim povredama, a ispred njegove bolničke sobe se nalazi policija kako bi sprečila moguće ubistvo jer je slučaj proglašen od strane policije za politički motivisan.

Napadači nisu identfikovani, ali AfD ističe da vladajuća stranka Angele Merkel kao i levičarski SPD podržavaju nasilje pokreta Antifa ekstremno levičarkse grupe koja javno zagovara nasilje nad neistomišljenicima. Na kraju saopštenja postavlja se pitanje „Da li ovo žele druge političke stranke“. AfD je jedina stranka koja je protiv predavanja suvereniteta Briselu dok se ostale stranke u parlamentu zalažu za prednošenje odlučivanja u Brisel.

„Ponovo i ponovo AfD je fokusirana na levičarkse napade koje ne osuđuju, a čak i podržavaju druge stranke. Danas je crni dan za demokoratiju u Nemačkoj“, stoji u saopštenju.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite