SIN POSLANIKA: Objavio sliku Ustaše sa odsečenom srpskom glavom, Srbi srećan vam Božić (FOTO)

SIN POSLANIKA: Objavio sliku Ustaše sa odsečenom srpskom glavom, Srbi srećan vam Božić (FOTO)

Ivan Đakić, sin HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića, na Facebooku je Srbima čestitao Božić jezivom slikom na kojoj, ustaša drži odrubljenu glavu Srbina.

Sin HDZ-ovca objavio sliku ustaše koji drži odrubljenu glavu Srbina i napisao: „Svim ‘prijateljima’ srbićima sretan božić“.

22-godišnji Đakić je sliku objavio danas, na pravoslavni Božić.

Uz odvratnu fotografiju koja, prema onome što se može pronaći na internetu prikazuje jednog od ustaških koljača iz Jasenovca, sin HDZ-ovog zastupnika napisao: „Svim ‘prijateljima’ srbićima sretan božić“.

Đakić je medijima, odmah nakon što smo ga nazvali, priznao da je objavio odvratnu fotografiju.

Sve rekao da se izvinjava „svima koje je uvrijedio“ i želi sretan Božić ipak ubrzo zatim je počeo da laže.

„Jesam, jesam…“, odmah je priznao Đakić.

Sin HDZ-ova zastupnika pokušao se opravdati.

„Podelio sam fotografiju od kolege i izbrisao je za minutu. To nije moje mišljenje i ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvredio te im čestitam Božić“, rekao je Đakić.

Nazvali smo i njegovog tatu, HDZ-ovog Josipa Đakića, i pitali što misli o objavi sina

Ipak, i na samom screenshotu jasno se vidi da Ivan Đakić nije sliku obrisao za minutu, kako tvrdi, kao i to da ju nije podelio, nego da ju je sam objavio.

Nazvali smo Josipa Đakića kako bismo ga pitali odobrava li to što njegov sin na društvenoj mreži objavljuje sliku ustaše s odrubljenom glavom Srbina, no čim smo izgovorili da raspolažemo spornom Facebook objavom njegova sina, HDZ-ov saborski zastupnik prekinuo je vezu.

Izvor: Index.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite