LIDER ANTIFAŠISTA SILOVAO DECU:  Višestruki pedofil dobio samo uslovnu kaznu! (VIDEO)

LIDER ANTIFAŠISTA SILOVAO DECU: Višestruki pedofil dobio samo uslovnu kaznu! (VIDEO)

Mika Isaija Rouds jedan od najistaknutijih lidera organizacije Antifa, samozvanih „anti-fašista“ uhapšen je zbog višestrukog zlostavljanja maloletnih lica. Rouds je jedno od glavnih lica pokreta u SAD, a bio je organizator Antifa nereda u Portlandu u julu mesecu 2018.godine. Uprkos tome što je višestruko osuđivani pedofil Mika je dobio samo uslovnu kaznu uprkost tome se izjasnio krivim po tački optužnice koja se odnosi na silovanje. 

Politički NVO aktivista Mika Rouds (Micah Isaiah Rhodes) poznat po izrazito negativnom stavu prema hrišćanima i kao protivnik tradicionalnog braka za samo dve nedelje se po drugi put našao pred sudom u Oregonu zbog seksualnog zlostavljanja maloletne osobe. Radi se o serijskom prestupniku.

Napadač neće otići u zatvor zbog seksualnog zlostavljanja maloletnog lica.  Sudija Džeri Hodson rekao je da ne želi da pošalje Roudsa u zatvor na dve ipo godinem, jer veruje da on „iskreno želi da se promeni uprkos tvrdnjama tužioca u suprotno“.

„Mogu da vidim da ste iskreni i mogu da kažem ste puno napredovali u poslednjih godina“ rekao je sudija Hodson serijskom predatoru u toku izricanja kazne. Predatoru je dodeljena uslovna kazna od 5 godina zatvora.

Napadi su se dogodili 2014 i 2015. godine, dok je Rouds priznao krivicu za dve tačke optužnice seksualno zlostavljanje drugog stepena i da je barem 2 puta imao seksualne odnose sa maloletnim dečakom.

Ipak lider Antife svoje bolesne apetite ne zadovoljava samo dečacima, druga žrtva zlostavljanja je devojčica koju je Mika zlostavljao u kući njene majke dok je roditelj bio odsutan.

Vođa ekstremno levičarskog pokreta je pod sumnjom da je 2016 godine silovao decu na kampu koji je organizovala uprava grada Portlanda. Tužilac distrikta Mutnomah Bumjoon Park navodi da će tražiti da se Rouds osudi na dve godine zatvora.

On naglašava da vođa antifašista ima istoriju zlostavljanja dece i da je pokazao da ne želi da poštuje društvene pravila što potvrđuju i svedočenja sa njegovog programa rehabilitacije koje su seksualni predatori u obavezi da prođu, a na kojima je Rouds bio čak 3 puta.

Prepoznatiljivo lice antife je osuđeno za sodomiju deteta starog 9 godina kada je on imao 14, a sa 15 godina je silovao 3 dečaka.

Rouds je poznat po organizovanju protesta protiv predsednika Sjedinjenih Američkih Država u Portlandu, na kojima su izbili teški nerede. Lider Antife se tokom suđenja ispred zgrade sude obraćao svojim pristalicama u rasističkoj majci organizacije „Crni panteri“ poznatoj po rasnoj mržnji prema osobama koje nisu crne boje kože. 

Pored pedofilije i rasističkih ispada, Mika Rouds samozvani antifašista i borac protiv predrasuda je sa svojom grupom ektremnih levičara i ultra-liberala progonio ljude na ulicama Portlanda. Tako je jedan sugrađanin prepoznao Roudsa sa fantomkom dok ga je sa svojim maskiranom grupom pratio po gradu sa planom da ga zastraiši jer ima različita politička gledišta od vođe Antife.

Ista organizacija aktivna je i u Srbiji, nedavno se našla u žiži skandala kada su u Beogradu organizovali časove „samoodbrane“ kojima se promoviše nasilje. Više o tome možete pročitati klikom na sledeći link: LEVICA FORMIRA PARAVOJSKU? Grupa osumnjičena za terorizam, u Beogradu vrši obuku borilačkih veština!

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite