MASAKR U BOLNICI: Azilant ubo trudnicu nožem u stomak, beba umrla!

MASAKR U BOLNICI: Azilant ubo trudnicu nožem u stomak, beba umrla!

Azilant star 25 godina iz Avganistana, izbo je trudnicu u nemačkom gradu Bad Kreuznach toliko puta da je uspeo da usmrti njenu nerođenu bebu. 

Foto: Pixabay

Napad se dogodio u bolnici u petak uveče. Migrant i Poljakinja stara 25 godina su ušli u raspravu, nakon čega je Azilant izboo nekoliko puta nožem u stomak. Žrtva je zadobila povrede opasne po život, ali su je lekari brzom operacijom spasili. Ipak njeno nerođeno dete je isped uboda nožema preminulo.

Osumnjičeni za napada je pobegao sa mesta zločina i ostavio ženu na podu da krvari. Ipak kasnije je uhapšen i sada se nalazi u pritvoru. Policija nije saopštila oko čega je počela rasprava nakon koje je tražilac azila izboo mladu ženu i usmrtio njenu bebu.

Migrant star 25 godina koji je došao iz Avganistana, zemlje u kojoj nema rata je trenutno optužen za pokušaj ubistva i nanošenje povreda opasnih po život, ali se ne tereti za ubistvo nerođenog deteta koje je umrlo kao posledica njegovog napada prenosi Špigl.

Uprkos spekulacijama, nadležni organi nisu saopštili da li je napad motivisan rasnom ili verskom mržnjom prema osobama evropskog porekla.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite