VUČIĆEV KADAR: Ima platu preko 100.000, a ne zna padeže! (VIDEO)

VUČIĆEV KADAR: Ima platu preko 100.000, a ne zna padeže! (VIDEO)

Diplomirala na Fakultetu za internacionalni menadžment (English department), Univerziteta Braća Karić i stekla zvanje diplomirani menadžer. Master studije je završila na Fakultetu za kulturu i medije, Univerziteta Megatrend, zvanje, diplomirani kulturolog.

Član je Srpske napredne stranke i sekretar koordinatora Saveta SNS, Gradskog odbora Beograd. Sve ove informacije deluju tako lepo, dok Andrea ne krene da priča pred kamerama, a onda sve diplome „padaju u vodu“.

Reči poput „istaču“ umesto „ističu“, „komukaciju“ umesto „komunikaciju“ samo su jedan delić onoga što ova funkcionerka SNS-a debelo meša, a što ne priliči nekome ko izađe pred kamere i javnost.

U jednom momentu Adnrea čak kaže da je budžet građana „odštećen“, ali nameće se pitanje kako posle prve greške neko iz SNS-a nije video da ima posla sa devojkom koja jednostavno ne poznaje srpski jezik, gramatiku, padeže, pravopis, način izgovora, nego je baš stvar bila suprotna pa je dotična normalno nastavila da izlazi pred kamere i pravi gafove koji više nisu ni smešni kao na početku.

Koliko srpskih studenata sa odličnim prosekom danas radi na trafikama u raznim servisima ili odlazi preko granice da nađe svoju sreću, dok ovakvi „kadrovi“, ako se ovo uopšte može nazvati „kadrom“ sede na visokim funcijama i čak određuju sudbinu naroda.

Tužna strana naše zemlje, prvi video nije kraj, imate i kompilaciju drugog dela.

Izvor: Beogradskiportal

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite