(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Izbeglice silovale ženku psa do smrti, haos u parlamentu!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Izbeglice silovale ženku psa do smrti, haos u parlamentu!

Grčka organizacija za zaštitu životinja Zoosos objavila je da je u kampu za Skaramagka pronađen leš psa koji je bio silovan. Skandal o silovanoj životinji se prelio u parlament Grčke. 

Osoblje kampa pronašlo je mrtvu ženku psa lutalice u kampu za migrante, pas je pokriven ćebetom. Mali pas je na sebi imao očite znake da je britalno silovan.

Telo psa je prebačeno u centar za pse lutalice u Atini, kako bi se sprovela autopsija i potvrdio uzrok smrti životinje. Prema Zoosos-u direktor centra za izbeglice Skaramagka je Jorgos Karaglou potvrdio je incident.

Poslanik opozicione stranke Zlatna Zora, Giannis Lagos postavio je u parlamenti putanje ministru pravde i ministru unutrašnjih poslova, da informišu javnost o uzroku smrti psa. Zlatna Zora je treća stranka po podršci u parlamentu i protivi se masovnoj ilegalnoj migraciji, kao i članstvu grčke u Evropskoj uniji. 

Lagos takođe zahteva da se sprovede pravda i da se počinioci kazne što je pre moguće. Iako su ministri u obavezi da odgovore na pitanja poslanika u roku od 25 dana po pravilniku parlamenta, prošla su 2 meseca od dana kada je Lagos postavio pitanje.

Opozicija godinama kritikuje levičarski režim Aleksisa Ciprasa da masovno dovodi migrante u Grčku, kako bi mu za socijalne beneficije uzvratili glasovima i da time uspostavlja anti-demokratski tip vladavine po principu Ksenokratije.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite