EU je Srbiju obećala migrantima, to nas čeka pre ili kasnije (VIDEO)

EU je Srbiju obećala migrantima, to nas čeka pre ili kasnije (VIDEO)

Profesor Buljugić navodi da će Aleksandar Vučić dati Srbiju migrantima kao uslov za članstvo u EU. Prema rečima g Buljugića, istovremeno srpska omladina i buduće generacije su posebno ugrožene van škole, na noćnim žurkama, gde se dele jeftine droge. 

Profesor Zoran Buljugić, gostujući u emisiji „Ljudske priče i razgovori”, u produkciji medijske kuće Helmcast”, istakao je, povodom smrti petnaestogodišnje devojčice zbog predoziranja drogom, da roditelji moraju da prate svoju decu da bi znali s kime se ona druže jer školski policajac nije svemoguć, kada je u pitanju bezbednost omladine – on je nadležan za ono šta se dešava u školi, a ne oko i van škole.

Prema rečima g Buljugića, srpska omladina je posebno ugrožena van škole, na noćnim žurkama, gde se dele jeftine droge koje su, nažalost, pristupačnije negoli ikada.

Zoran Buljugić osvrćući se na migrantsku krizu u emisiji je i naveo da smo mi kolonizovani od strane Amerike i EU, da su Vlada i Skupština Srbije ništa drugo do izvršioci naredba koje dolaze spolja, te da iako je Srbija kandidat za EU mi verovatno nikad nećemo ni ući u tu zajednicu pošto smo za njih pre svega teritorija primanje migranata.

Izvor: Espreso

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite