Srpski mediji preneli vest o silovanju nevine žene, na prvu bračnu noć! Nema izvora ili imena, vest iz Amerike!

Srpski mediji preneli vest o silovanju nevine žene, na prvu bračnu noć! Nema izvora ili imena, vest iz Amerike!

Bizarni tekst navodne ispovest žene koju je muž silovao za prvu bračnu noć dok je bila nevina, danas je okupirao sajtove i društvene mreže u Srbiji. Radi se „anonimnoj ženi“ koju je muž brutalno silovao prve bračne noći. Naime većina velikih medija je prenela događaj bez bilo kakvih provera da li se on zaista desio, a pored toga nigde u tekstu se ne naznačava da je on preveden sa američkog sajta koji se bavi plasiranjem napouzdanih vesti, pa čitalac treba da stekne osećaj da se radi o silovanju koje se desilo u Srbiji. 

Foto: Pixabay

Tekst je plasiran na obskurnom američkom sajtu Your Tango, kao navodnu ispovest žene kojoj se ne zna ime, koliko je stara i gde se slučaj desio, već je u pitanju „ženska ispovest“.  Ceo tekst u sebi nosi brutalne i krajnje eksplicitne scene nasilja.

Pored toga sporan materijal objavljen je u SAD pre više godina, na navedenom sajtu pa se postavlja pitanje zašto se baš sada pojavljuje u srpskim medijima. Proteklog meseca radikalno feminističke organizacije u Srbiji pokrenule su kampanju kojom bi se drastično proširila definicija silovanja, pa ne čudi plasiranje ovakvih tekstova u našim medijima. Link na kome možete proveriti datum vesti možete pogledati klikom OVDE.

Čitaoc teksta se nigde ne obaveštava da se ne radi o događaju u Srbiji, pa je tako vest o čoveku koji je brutalno silovao nevinu ženu deljena na društvenim mrežama uz komentare da naša zemlja ne radi dovoljno po pitanju takvog tipa nasilja.

Uporedo sa odsustvom validnih informacija što sugeriše da je tekst izmišljen, unutar „ispovesti“ se nalazi neprirodno veliki broj detalja o navodnim silovanju, koji ne liči na spontanu ispovest žrtve neke traume, već na literalni tekst dizajniran da izazove šok.

Tekst prenosimo u celosti:

Bračni papir sa sobom nosi mnogo toga, ali on nikada ne sme da bude izgovor za silovanje. Ovo je ispovest jedne žene koja je prošla kroz pakao sa mužem.

Svaki put kada žena odbije muškarca – to je silovanje. Jednoj ženi trebalo je mnogo vremena da to i shvati, a ovo je njena priča.

„Na dan venčanja bila sam bolesna i jedva sam pregurala ceremoniju i prijem gostiju. A, kada smo suprug i ja ostali sami u sobi jedva sam se suzdržavala da se ne srušim od groznice. Oduvek sam razmišljala o tome kako ću izgubiti nevinost prve bračne noći i želela sam da taj trenutak bude onakav kakvim sam ga sanjala. Volela sam svog muža i želela sam da mu dam nešto posebno te večeri, ne polovično. Pošto mi je bilo jako loše, dogovorili smo se da sačekamo do ujutro.

To ga nije sprečilo da nastavi da se trlja o moju belu haljinu.

Počela sam da plačem i rekla sam mu da ga se plašim, a on je odgovorio da su pred prvi put svi uplašeni.

Pokušala sam da ustanem, oborio me je, govoreći mi da je on moj muž. Rekao je da moram da imam poverenja u njega i to što on radi.

Tako sam želela da sve prestane, da sačekamo do jutra. Napao me je da je čekao predugo i da mu je dosta.

Posle te žustre rasprave i maltretiranja, maltene da se ničega ni ne sećam. Jedino što znam je da sam u jednom trenutku bila devica, a u drugom… Pa, u drugom sam jecala.

‘Ovo je užasno’, rekao mi je, ‘ne mogu da verujem da sam sve ovo vreme čekao zbog ovoga’. Uhvatio me je za ruke i jako ih stegao, napao me je da moram da naučim da budem dobra u krevetu, jer sam ja sada njegova žena i moramo da imamo seks. I imali smo ga.

Moja nevinost je nestala, a srce mi je bilo slomljeno. Osećala sam se kao da sam samu sebe izneverila. Sebe sam krivila jer je njemu bio loš seks prve bračne noći. Seks na koji me je primorao.

Osećala sam se prljavo. I tako je ostalo nadalje.

Govorio mi je da previše plačem, da se previše opirem i da nisam ništa napredovala. Krivio me je da zbog mojih suza ne može da svrši kako treba.

Pitala sam se šta nije u redu sa mnom i zašto ne mogu da zadovoljim supruga, kao što to mogu druge udate žene. Zašto želim da pobegnem od njegovih dodira, a u stomaku umesto leptirića osećam samo mučninu?

Posle nekog vremena odlučila sam da prestanem da ga odbijam, iako to nikada nije ni imalo neki uticaj na njega. Počela sam da verujem da sam užasna žena i da treba da mi pokaže gde mi je mesto.

Počela sam da mu se prepuštam, a umom sam uvek bila „negde tamo“.

Prošle su godine i vremenom sam mu rodila i decu. Seks nikada nije postao bolji i on nikada nije postao nežniji prema meni. Nikada nisam naučila kako da ga zadovoljim.

Našao je onu koja može. Pružala sam mu ljubav, poštovanje, obavezala sam mu se, a on mi je uzeo sve i nikada mi nije uzvratio. A, nije hteo da ode.

Ne znam zašto mi je trebalo toliko vremena da shvatim – silovanje je silovanje. Ne postoji nijedan izgovor za tako nešto, pa ni brak. Sebe sam uvek uveravala u to da je to što mi on radi normalno, jer mi je muž. Ali, ja nikada nisam rekla „da“. Dok god sam govorila „ne“ – to je bilo silovanje.“

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite