FIRERKA NA UDARU: Merkelova davala socijalnu pomoć telohranitelju Bin Ladena!

FIRERKA NA UDARU: Merkelova davala socijalnu pomoć telohranitelju Bin Ladena!

Alis Vejel, iz opozicione Alternative za Nemačku, oglasila se povodom novo-otkrivene afere da Nemačka daje socijalnu pomoć bivšem telohranitelju Osame Bin Ladena koji dobija čak 1.200 evra mesečno od novca poresnih obveznika na konto toga što je migrant.  

Foto: Pixabay

Veidel kaže da je apsolutno šokirana novim otkrićem, naročito činjenicom da je Sami A. dobio veliku socijalnu pomoć, dok najiromašniji nemački penzioneri nemaju socijalnu pomoć sa obrazloženjem da režima Angele Merkel da novca u budžetu jednostavno nema. Sami A. je dobio pravo da ostane u Nemačkoj zbog procene države da bi mu se ukoliko se vrati u Tunis prekršila ljudska prava.

„Sudbina Bin Ladenovog telohranitelja se ne tiče poreskih obeznika Nemačke, ipak mi finansijski zbrinjavamo islamistu, hranimo stotine hiljada ilegalnih migranta, dok za našu populaciju ostaje sve manje i manje novca. To je današnja Nemačka Angele Merkel“ naglasila je Alis Vejdel.

Vejdel dodaje da želi da promeni prioritete Nemačke „zahtevam da se prekine sa sloganom Nemačka na zadnjem mestu, treba dati više novca penzionerima, a ne ilegalnim migrantima“.

Pre dva meseca AfD je doživela veliki uspeh na izborima i postala je druga najjača stranka u Nemačkoj sa 16% glasaova.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite