PREVAZIŠAO KONČITU: Predstavnik Francuske na Evroviziji je gej i musliman! (VIDEO)

PREVAZIŠAO KONČITU: Predstavnik Francuske na Evroviziji je gej i musliman! (VIDEO)

Bilala Hasani star 19 godina iz Pariza pobedio je na takmičenju za predstavnika Francuske na Evroviziji sa pesmom Roi.

Hasani je rođen u muslimanskoj porodici marokanskog porekla, za sebe kaže da je gej i nosi žensku plavu periku. U Francuskoj je poznat od svoje petnaeste godine i učestvovao je na takmičenjima za decu pevače.

Njegova pobednička pesma Roi u prevodu Kralj je propagandna LGBT pesma o „prihvatanju“, a samo takmičenje Evrovizije se godinama unazad nalaz na udaru kritika da prmoviše političku propagandu pod maskom muzičkog takmičenja.

Pevač Hasani se prošle godina našao na udaru javnosti nakon što je na internetu trivializovao krvave terorističke napada koje su pogodili Francusku, a imao je i krajnje ekstremne izjave uperene protiv Izraelaca.

Pevač je ove godine putem Tvitera branio anti-semitske ispade koje je imao komičar Dieudonne M’bala M’bala, za šta je i osuđen za anti-semitizam.

Hasani je za Le Parisien rekao da nije odgovoran za svoje Tvitove jer je tada bio „mlad i glup“ iako su neki od njih stari manje od godinu dana.

Pročitajte još:

OTVOREN SAJAM DECE ZA GEJEVE: Cene po detetu od 95.000 do 160.000 dolara! (FOTO)
AMERIKA OBJASNILA VUČIĆEVE PREGOVORE: Cilj dijaloga je priznanje Kosova, a ne razgraničenje!

2018 migrant druge generacije je objavio video snimak na kome sa dvoje prijatelja kroz smeh sarkastično govori „Francuska je puno patila, napad tamo, napad ovamo“.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite