JEL` OVO RAVNOPRAVNOST? Transvestit ženi slomio lobanju u MMA borbi! (VIDEO)

JEL` OVO RAVNOPRAVNOST? Transvestit ženi slomio lobanju u MMA borbi! (VIDEO)

Da li su novi pravni propisi koje instruišu političke LGBT organizacije otišli predaleko?

Fallon Fox muškarac koji je promenio ime i izvršio operaciju takozvane „promene pola“, u kojoj se uklanjaju muške genitalije i pravi imitacija ženskih, dobio je dozvolu da se bori na MMA takmičenjima, a sve se završilo tragično po ženu sa kojim se tukao.

Nova pravila za inkluziju transvestita u sportska takmičenja dovela su do velike neravnopravnosti kada su u pitanju žene takmičari.

Naime prema propisima dovoljno je da transvestit uzima ženske hormone, ipak sturktura kostiju i muški oblik skeleta koji daje prednost pri jačini udaraca i dalje ostaju isti, pa tako transvestiti zadržavaju daleko veću silinu udarca bez obzira na to što uzimaju hormone.

Tamike Brents je u meču protiv „transrodne žene“ Fallon Fox pretrpela teške ozlede glave i potres mozga, upravo zbog ne-fer prednosti koju ima Fox. Nakon brutalnih udaraca sudija je prekinuo borbu koja je klasifikovana pod tehničkim nokautom.

Pročitajte još:

PRINC HARI I SUPRUGA ODLUČILI: Naše dete će biti transrodno, tako ćemo ga odgajati!
OTVOREN SAJAM DECE ZA GEJEVE: Cene po detetu od 95.000 do 160.000 dolara! (FOTO)
EKSTREMNA HETEROFOBIJA: Ana Brnabić traži ukidanje braka kao zajednice muškarca i žene!

Sve se desilo u prvoj rundi meča, a transvestitu je bilo potrebno samo 39 sekundi da ozledi ženu. Snimak je uznemirujuć, a za kratko vreme borbe može se videti neprirodna dominacija i razlika u snagi Fox protiv žene,

Brents je nakon borbe izjavila da uprkos svom iskustvu koje ima u MMA, nikada u životu nije osetila da je neko tako nadjačao.

Gospodin Fallon Fox tvrdi da ne poseduje prednost u odnosu na žene, već da je u podređenom položaju kada je u pitanju MMA, a svoje neistomišljenike naziva neinformisanim.

Transvestit tvrdi da se sve svodi na hormone, ali nije htela da komentariše razliku u snazi na osnovu strukture kostiju, jačine tetiva i odnosa mišića i masti koji se razlikuju uzmeđu žena i muškaraca.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite