STAMATOVIĆ: Vučić i njegovi fašisti terorišu Srbiju, ali ga mafijaši napuštaju! (VIDEO)

STAMATOVIĆ: Vučić i njegovi fašisti terorišu Srbiju, ali ga mafijaši napuštaju! (VIDEO)

„Vučić će morati da raspiše fer izbore. U suprotnom, preuzeće odgovornost za sve što bi moglo da se desi na srpskim ulicama“, poručuje predsednik Opština Čajetina i lider Zdrave Srbije, Milan Stamatović.

„Aleksandar Vučić gubi kompas, napuštaju ga kriminalci koji su potpora njegovoj vladavini, gubi podršku iz inostranstva i polako se bliži kraj njegove vladavine.”

Ovo intervjuu za produkcijsku kuću „U Centar“ poručuje Milan Stamatović  ističe da većina stvari koja se danas dešava u Srbiji više i nema veze sa politikom već sa kriminalcima, koji nastoje da što više pokradu do kraja Vučićeve vladavine.

– Protesti će još više rasti i nateraće Vučića da razgovara sa narodom, da oslobodi instuticuje, medije, vrati demokratiju i organizuje fer izbore.

Ukoliko to ne uradi, preuzeće odgovornost za sve što bi moglo da se desi na srpskim ulicama. Nije pojedinac nosilac suvereniteta zemlje, već narod koji traži svoja prava – istakao je Stamatović.

Stamatović je podsetio da je šest puta do sada pobedio Vučića do nogu na lokalu – upravo njega, jer Vučić je bio i nosilac SNS liste.

– Sada kaže da neće da priča sa Stamatovićem ili sa Zelenovićem u Šapcu, a mora da shvati da sa narodom i političkim predstavnicima naroda mora da razgovara. U Čajetini žive gorštaci, zato će Vučić kada dođe u zlatiborski okrug morati da sasluša desetak hiljada Zlatiboraca i Užičana. Moraće da čuje glas svog naroda, a ne samo glasače Srpske napredne stranke – najavljuje Stamatović.

U emisiji je gost govorio i o tome kako Vučić rešava problem okupaciju Kosova i Metohije i šta je preživeo 1981 g., kao vojnik JNA, na Kosovu (00:01:00); o napadima SNS i Vučića na Stamatovića i Zlatoborce i kako je nastala Napredna stanka (00:08:00); o narodno-građanskim protestima koji se odvijaju svakodnevno u Srbiji i zašto Aleksandar Vučić izbegava da razgovara sa opozicijom i Zlatiborcima (00:12:00); o ljudima koji okružuju Aleksandra Vučića, o kadrovima iz SNS i SPS koji moraju da dođu pod udar lustracije i kako SNS širi laži o Zlatiboru i zlatiborskim vodama (00:21:00); kao i o šibicarima i preletačima u SNS i državnim inspektorima koji reketiraju ugostitelje na Zlatiboru (00:28:00).

Takođe, bilo je reči i o korupciji u državnim organima, da li Savez za Srbiju međusobno podeljen, kako oppština Čajetina funkcioniše koristeći skandinavski model upravljanja lokalnom zajednicom i značaju turizma za privredni razvoj Srbije (00:34:00); o predlogu Zdrave Srbije da se država, kao u Švajcarskoj, podeli u više kantona, zašto Vučić vređa Srbe, stavu nacionalnih manjina u Srbiji prema Srbima i lošim posledicama centralizaciji države koju sprovodi vladajući režim (00:42:00); kao i o većinskom izbornom sistemu koji se na neki način sprovodi na Čajetini, o Vučićevim Srbima i zašto predsednik Srbije mora da razgovara sa opozicijom (00:46:00) .

Na kraju Stamatovi je pričao i o vetu Slobodana Miloševića na povraćaj imovine SPC na KiM, zašto se ne proglasi okupacija Kosmeta, o naivnosti Vučića u vezi Bila Klintona, kako Goran Vesić pljačka Beograd i zlatiborskoj gondoli (00:52:00); kao i o pritiscima republičkih vlasti prema opozicionim opštinama u Srbiji, o sastanku sa Vučićem, o pravoslavnom putu u politici, rusofilstvu i rusofobiji u Srbiji (01:03:00), odnosno o patriotskom kampu na Zalatiboru, mecenstvu, srpskom obrazovanju, Svetome Savi i patriotskim tradicionalnim vrednostima (01:08:00).

Izvor: Srbin.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite