EU-FANATIZAM BEZ SRAMA I GRIŽE SAVESTI: Migranti vas ubijaju, jer niste tolerantni!

EU-FANATIZAM BEZ SRAMA I GRIŽE SAVESTI: Migranti vas ubijaju, jer niste tolerantni!

Funkcioneri pro-eu stranke švedskih Zelenih, obasnili su javnosti u članku portala Expressen kako je fenomen ekstremnog porasta oružanog nasilja među imigrantima posledica netolerancije Šveđana. 

Foto: Flickr

Manuel Cortez i Hedda Berkesand objasnili su kako za stotinu pucnjavi u Stokholmu tokom prošle godine, sa 11 poginulih, treba naći uzrok problema. Za članove stranke koja sledi ideje marskističke ideologije upakovane u navodnu ekologiju, krivac je uvek neko iz domaćeg stanovništva.

„Početak i kraj problema leži u nacionalnom šovinizmu Šveđana,“ tvrdi Berkesand. Naime, prema njihovim tvrdnjama, Šveđani su odbili da se potpunosti se adaptiraju imigrantima pa su zbog takvog „anti-integracijskog“ pristupa nastali problemi.

Šveđani kažu kako su voljni da naprave kulturološke kompromise i integrišu se sa novopridošlicama. Međutim, u praksi, „novi Šveđani“ su morali promeniti kulturološki identitet i izražavanje kako bi u potpunosti ušli u društvo. To je asimilacija. Ne integracija – stoji u članku.

Pročitajte još:

BRNABIĆ POPILA ŠAMAR OD UNICEF-a: Njeni podaci su lažni, 115.000 dece živi u apsolutnom siromaštvu!
DRASTIČNA RADIKALIZACIJA PROTESTA: Za subotu spremna blokada zgrade RTS!
OVAKO PUTIN REŠAVA BELU KUGU: Porodicama sa troje dece daje 14.000 evra! (VIDEO)

Prema njihovim tvrdnjama koje odišu predrasudama i mržnjom prema sopstvenom stanovništvu, Šveđani navodno i dalje veruju kako je „švedska kulturna nadmoćnija“ i da stoga žele da naprave „kompromise samo na površnim delovima vlastite kulture, kao što su prehrambene navike, a ne i da sudeluju u dubljoj integraciji“ tvrde „Zeleni.“

Dvoje ultra-levičara tvrdi i kako će se situacija pogoršati ne prihvate način života koji praktikuju migranti.

„Svet je tu. Globalizacija će se nastaviti. Uprkos jakom nacionalizmu“ zlokobno zaključuju anti-suvereni političari.

Dnevna Gazeta/Sputnjik/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite