GAVRILO PRINCIP NE SME BITI ZABRANJEN: Traži se smena direktora škole

GAVRILO PRINCIP NE SME BITI ZABRANJEN: Traži se smena direktora škole

Ne jenjavaju strasti zbog majice Gavrila Principa u školi. Omladina Srpske radikalne stranke najoštrije osuđuje postupak Stanislava Stevuljevića, direktora osnovne škole “Nikola Tesla” iz Rakovice.
Stevuljevic (Foto:Screenshot)
“Zahtevamo da Stevuljević podnese ostavku i da se izvini učenicima i roditeljima dece nad kojom je vršio teror zbog majica sa likom Gavrila Principa i natpisom “Dogodine u Prizrenu”. Da ima i malo morala, za koji sumnjam da zna šta je i teorijski, sebi ni u ludilu ne bi dozvolio da u doba najveće krize nacionalnog identiteta i u jeku borbe za KiM sankcioniše i zlostavlja mlade koji iskazuju ljubav prema svojoj državi i korenima”, naveo je Predrag Marinković , predsednik radikalske omladine u Beogradu i nastavio “da je ovo bilo koja druga država iz regiona-animozitet prema svemu srpskom ne bi me čudio, ali, ljudi, ovo je Srbija, a nesretni direktor je najstrašniji primer autošovinizma za koji sam čuo još od Tadićevog i Čedinog sramnog klečanja pred biznismenkama Srebrenice.
Marinkovic
Ovakav čovek urušava nacionalni identitet, krši zakone, ne poznaje moral ni ljubav prema otadžbini pa samim tim ne bi smeo ni da se bavi bilo čime što ima veze da obrazovanjem dece, a o direktorskoj funkciji nema ni govora!”
Završio je Marinković i još jednom pozvao Stevuljevića da se izvini i podnese ostavku.
Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite