Afrikanac ubio četvoro dece da bi prodao uši vraču! Za dete bele kože daju 75.000 dolara!

Afrikanac ubio četvoro dece da bi prodao uši vraču! Za dete bele kože daju 75.000 dolara!

Sud u Južnoj Africi u utorak je osudio na četiri doživotne zatvorske kazne muškarca koji je ubio svoje nećake i nećakinje čije je uši nameravao da proda vraču kako bi ih ovaj koristio za pripremu svojih napitaka.

Foto: Pixabay

Tridesetdvogodišnji Ben Zimele Mbhele priznao je krivicu za ubistvo svoje dve nećakinje i dva nećaka, starih između 4 i 12 godina. Mbhele je zločin počinio prošle godine nakon susreta s vračem koji mu je obećao visoku zaradu ako odluči da proda dečije uši.

Mbhele je policiji izjavio kako je morao da ubije decu jer bi ga ona u protivnom „progonila budući da je reč o satonističkom činu odsecanja ušiju,“ piše Times. Međutim, ispostavilo se da je Mbhele otvorio životno osiguranje za svo četvoro dece nedugo pre ubistva, što mu je donelo ukupnu dobit od oko 5000 dolara.

Ubijena deca pronađena su sa višestrukim ubodnim ranama po telu i odrezanim ušima. Deca su živela s ujakom i drugim članovima velike porodice.

Južnoafrički krajevi u proteklih deset godina suočeni su s drastičnim povećanjem potražnje vračeva za delovima ljudskih tela kako bi ih koristili u svojim vradžbinama i pripremama napitaka.

Tu posebni prednjače zemlje poput Tanzanije i Malavija, gde se delovi tela albino crnaca (osoba afričkog porekla koje usled nedostatka pigmenta imaju belu kožu) prodaju po visokim cenama, dok celo tijelo dostiže cenu od 75.000 dolara. Pritom vredi istaknuti da Tanzanija ima najveći broj albino crnaca u Africi.

Pročitajte još:

INDOKTRINACIJA DECE: NATO vojnici držali predavanje u srpskoj školi, bilo incidenata! (VIDEO)
ŠEŠELJ: Kad Albanci napadnu naša vojska ne treba da zauzme Sever, već celo Kosovo! (VIDEO)
PACOLI PORUČIO VUČIĆU: Ne igraj se moleru!

Policija je nedavno uhapsila petoricu muškaraca u Zambiji, nakon što su 20-godišnjoj albino crnkinji odsekli ruku i namjeravali su da je prodaju vraču iz Malawija, koji je takođe uhapšen. Žena je uprkos teškoj ozledi ipak preživela.

Izvor: Dnevna Gazeta/Times/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite