POVREDE UNUTRAŠNJIH ORGANA: Deca izbeglice svaki dan tukli dečaka iz razreda, jer jede svinjetinu!

POVREDE UNUTRAŠNJIH ORGANA: Deca izbeglice svaki dan tukli dečaka iz razreda, jer jede svinjetinu!

Nakon što su nemačke dnevne novine “The Tagesspiegel” odlučile da postave pitanje svojim čitaocima da li su njihova deca maltretirana od strane migranata u školi, dobili su veliki broj odgovora sa eksplicitnim sadržajem o maltretiranju dece na verskoj i rasnoj osnovi od strane takozvanih dece izbeglica.

Ilustracija (Foto: Screemshot)

„Naš sin je četvrti razred i maltretiran je od prve godine. Mučili su ga, tukli i šutirali, jer je Nemac. Govorili su mu da je namačka svinja. U njegovoj školi su uglavnom deca migranti, mahom muslimani“ kaže jedna nemačka porodica.

Ipak ovo nije jedini slučaj drugi dečak i njegova porodica žive u multikuluralnom naselju Berlin-Mitte i kako kažu „Volimo što živimo ovde, imamo svoj krug prijatelja, ali je naš sin redovno napadan, jer kako deca migranti kažu da jede svinjetinu. Najgori deo je da on ne jede svinjsko meso, jer smo svi u kući vegetarijanci“.

„Pored bezbroj uvrede koje dobija na dnevnoj bazi, naš sin je šutnut niz stepenice i tučen više puta u školskom dvorištu, nekada i pred učiteljima. Jednom je po njega došla i hitna pomoć, jer je toliko jako isprebijan“ nastavlja porodica.

Kako kaže porodica za The Tagesspiegel jednom prilikom njihov sin je morao da ostane u bolnici preko vikenda zbog povrede unutrašnjih organa, a napadači prolaze sa izuzetno blagim kaznama, jer su maloletnici.

„Nakon jednog napada, jedan od dečaka mi je rekao možete samo da me pozovete, ja nemam ni 14 godina. Uglavnom se takvi incidenti završe sa pozivom na razgovor sa socijalnim radnikom i završi se na izvinjenjima, sutradan dete je opet napadnuto“ kaže zabrinuta majka maloletnog deteta.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite