(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Feminista pokušao da ubije policajca, pa dobio metak!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Feminista pokušao da ubije policajca, pa dobio metak!

Muškarac sa majicom na kojoj je ispisan feministički slogan „razbijte patrijarhat/smash the patriarchy“ naoružan pištoljem napao je policajce u školi.

Dvojica policajaca našli su se na meti vatre iz pištolja sledbenika feminističke ideologije, koga su pokušali da uklone iz škole nakon što je počeo da pravi incidente na ulazu u zgradu.

Policajci Aron Džons i Stiv Tim pokušali su da uhapse Čarlsa Landerosa nakon svađe o njegovom starateljstvu nad detetom u školi Cascade u Oregonu. Landeros je pokušao da odvede dete iz školske ustanove na šta po zakonu nema pravo.

Feminista je potegao pištolj na dvojicu policajaca i nakon što su pokušali da ga privedu, prvo je pao na žemlju zajedno sa policajcem Aronom Džonsom, a zatim je počeo da puca u pravcu Stiv Tima. Policajac je uzvratio vatrom i usmrtio napadača.

Landeros je na sebi nosio maijcu „razbijete patrijarhat“ koja se odnosi na teorije zavere radikalnog feminizma po kojima žene i dalje obespravljene i navodno žive u patrijarhalnom represivnom društvu.

Pročitajte još:

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policajac upucao islamistu u terorističkim napadu ISIS-a!
SRBIJA UVODI TREĆI POL: Ukidaju se mama i tata, bićete roditelj 1 ili roditelj 2!
POTEZANJE PIŠTOLJA: Policajac jednom šutnuo migranta i odmah ga patosirao! (VIDEO)

Aron Tim je oslobođen odgovornosti za smrt napadača i korišćenja smrtonosne sile.

„Policajac je spasao život kolegi Džonsu, a verovatno spasao živote i mnogih ljudi u školi koje koje je Landeros mogao da usmrti. Ne postoji čistiji primer opravdane upotrebe smrtonosne sile od ovoga“- rekla je Peti Parlov advokat Arona Tima.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite