Konor Mekregor se potukao na ulici u Majamiju sa Britanskim muslimanom! (VIDEO)

Konor Mekregor se potukao na ulici u Majamiju sa Britanskim muslimanom! (VIDEO)

Superzvezda MMA, Konor Mekgregor uhapšen je u Majamiju, posle incidenta tokom kojeg je ušao u fizički obračun sa jednim čovekom, oteo i razbio mu telefon, javlja Majami Herald.

Incident se dogodio ispred slavnog Fauntainblu Majami bič hotela, a Mekgregor je odmah optužen po više tačaka, uključujući otimačinu i nedolično ponašanje. Čovek sa kojim je Mekregor bio u incidentu zove se Ahmad Adbirzak. Pa su tako u multikulturalnom incidentu učestvovali Irski MMA borac, musliman iz Britanije, a sve se dogodilo na tlu treće države Sjedinjenih Američkih Država.

Prema policijskom izveštaju, Mekgregor je sa obožavaocem izašao iz hotela, u kojem se nalazi poznati noćni klub „Liv“, oko 5 izjutra.

Čovek je pokušao da ga uslika, Mekgregor mu je izbio telefon iz ruke i zatim ga izgazio, navodi se u policijskom izveštaju. Nije poznato zbog čega je Konora iziritiralo fotografisanje i u kojim se okolnostima desio incident.

Mekgregor je, zatim, podigao hiljadu dolara vredan telefon sa tla i otišao, piše Majami Herald. Kamere su zabaležile njegov izlazak iz zatvora:

Ovo nije prvi incident Mekregora sa zakonom, prošle godine Irac je nakon incidenta u kome je Dagestanski borac Kabib Nurmagomedov sa većom grupom ljudi napao njegovog prijatelja Artema Lobova, Konor je odlučio da izazve Kabiba na uličnu tuči prlikom čega je bacio gvozdena kolica na autobus u kome je bio Nurmagomedov. Nakon incidenta Mekregor je uhapšen.

Najplaćeniji borac u istoriji MMA nedavno je napadnut i da je širio islamofobiju, nakon pres konferencije organizovane povodom njegovog meča za titulu sa šampionom u lakoj kategoriji Kabib Nurmagomedovom. Konor je Kabiba koji je musliman nudio viskijem, rekao mu je da je zatucana p*zda kada je odbio alkohol, a jednog člana njegovog tima je nazvao teroristom. Snimak tog incidenta možete pogledati klikom OVDE.

Konor Mekregor je izgubio svoju titulu šampiona nakon incidenta u kome je metalnim kolicima gađao autobus u kome se nalazio Nurmagomedov, a kao kaznu izgubio je pojas nakon čega je i uhapšen. Protiv njega se trenutno vodi sudski proces, povod za incident je situacija u kojoj je Kabib sa svojim saborcima iz tima napao prijatelja Mekregora.

Pročitajte još:
MEDIJI ZATAŠKALI: Migranti su u 3 noću pokušali da upadnu u sobu moje ćerke! (FOTO)
POSLEDNJA PRETNJA ORBANA: Pritiskajte nas i EU će se raspasti!

Irac nije uspeo da povrati titulu u kasnijem meču protiv Nurmagomedova, koji je završena sa 2 runde u korist Kabiba dok je treću po sudijama dobio Mekregor, ipak u 4 rundi Irac je poražen nakon što se predao nakon rvačkog zahvata Dagestanca.

Konor Mekregor je nakon poraza zatražio revanš sa Nurmagomedovim, ali su obojica završili na suspenziji zbog masovne tuče nakon meča tako da je novi okršaj i dalje pod znakom pitanja.

Snimak te tuče možete pogledati na sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta/Majami Herald/RTS

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite