MEDIJI ZATAŠKALI: Migranti su u 3 noću pokušali da upadnu u sobu moje ćerke! (FOTO)

MEDIJI ZATAŠKALI: Migranti su u 3 noću pokušali da upadnu u sobu moje ćerke! (FOTO)

Incidenti sa migrantima u našoj zemlji su sve učestaliji, ali usled odsustva pažnje medija građani se sve češće žale na društvenim mrežama i mole prijatelje da dele informacije kako bi se skrenula pažnja javnosti na ovaj gorući problem koji se gura pod tepih.

Foto: Pixabay

Dobrila Presačković iz mesta Berkasovo u okilini Šida podelila je na Fejsbuku uznemirujući događaj kada su migranti u sred noći pokušali da obiju vrata na sobi u kojoj je spavala njena ćerka.

Jutros u 3 sata u našoj kući dogodila se provala. Migranti su sa glavne ulice Cara Lazara ušli na terasu na spratu i pokusali da obiju vrata od sobe u kojoj mi spava ćerka. Čula sam da nešto lupa i ustala da vidim šta je – kaže Dobrila.

Kako kaže zatim je došla do sobe i kroz stako se našla licem u lice sa migrantom koji je sa druge strane vrata pokušavao da provali. Kada je video migrant je odlučio da pobegne i skočio je sat terase.

Majka dodaje da je policija obaveštena i poziva prijatelje da dele vest o slučaju. Kako kaže razlog je ugrožena bezbednost dece u Šidu.

Status je do sada podelilo skoro 500 sugrađana, a mnogi se žale da su imali slične problema sa migrantima, kao i da mediji ne žele da izveštavaju o napadima zbog cenzure i takozvane političke korektnosti

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite