SENATOR: Džamija je napadnuta zbog migrantskog terorizma, usledilo šamaranje i gađanje jajima! (VIDEO)

SENATOR: Džamija je napadnuta zbog migrantskog terorizma, usledilo šamaranje i gađanje jajima! (VIDEO)

Senator iz Australije našao se u žiži medijske pažnje nakon statusa u kome kaže da se napad na džamiju desio kao posledica migrantskog nasilja nad lokalnom zajednicom. Kako ističe problem je u istoriji migrantskog nasilja i fanatizma koji se uvozi u Australiju i Novi Zeland.

Australija se proteklih godina našla na višestrukom udaru teororista, a poslednji pokušaj terorističkog napada planiran je za Božić u Melburnu kada je grupa migranata planirala da napada na hrišćane, koji je u zadnjem trenutku predupredila policija.

Frejzer Aning senator iz Kvinslanda je nekoliko sati nakon napada na džamiju u Novom Zelandu koji je počinio državljanin Australije okačio Tviter status u kome ističe da postoji „sve veći strah lokalne populacije od muslimana“ u Novom Zelandu i na Australiji.

Aning poručuje da je „apsolutno protiv svake forme nasilja“ i da osuđuje napad na džamiju. Ipak on ga vidi kao posledicu problema iz prošlosti. „Dok je ovakav tip nasilne osvete nikad nije neopravdan, on je istakao u prvi plan rastući strah unutar naše zajednice u Australiji i Novom Zelandu od rastućeg prisustva muslimana“.

Saopštenje senatora Aninga

Senator kaže je pravi krivac za napad imigraciona politika Novog Zelanda, to jest vlade koja masovno dovodi i naseljava migrante iz islamskih zemalja, to jest da se bez naseljavanja muslimana napad nikada ne bi ni desio.

Frejzer Aning je takođe uputi kritike na račun levice i medija koji su požurili da osude nacionalizam i zahtevaju ukidanje prava na posedovanje oružja, što su kako naglašava besmislice.

„Pravi razlog krvoprolića na Novom Zelandu je na prvom mestu imigracioni program koji je dozvolio da muslimanski fanatici dođu na Novi Zeland“ ocenio je senator Aning.

Političar je uputao i „da li neko neko vidi vezu između migracije muslimana i nasilja?“

Nezavisni poslanik je ubrzo nakon iznošenja svog mišljenja na Tviteru postao meta napada, pripadnika Australijske levice.

Senator je tokom prve sledeće konferencije za novinare napadnut, kada ga je sledbenik pro-migrantskih politika udario  jajetom u glavu, nakon čega je izbio fizički obračun, a senator je napadača ošamario.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite