(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti se sukobili sa policijom, žandarmi ih pržili strujom!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti se sukobili sa policijom, žandarmi ih pržili strujom!

Kontroverzni snimak na kome policajac upotrebljava elekrto-šok na migrantu u policijskim kolima skrenuo je veliku pažnju korisnik društvenih mreža i raspravu da li se radi o upotrebi prekomerne sile ili pokušaju nasilnog migranta da napadne policajca.

Finska policija napravila je video zapis hapšenja grupe migranata, koji su ušli u konfrontaciju sa policijom kada su pokušali da spreče hapšenje svog prijatelja.

Na snimku se može videti migrant na zadnjem sedištu policijskih kola, koga u jednom trenutku policajac počinje da prži strujom. Nakon što se može čuti prženje strujom migrant je rekao da nije ništa uradio.

Ipak sa druge strane kako policija ističe migrant je sa zadnjeg sedišta policijskog automobila pokušao da se rva sa policajcem i da izgura kako bi pobegao iz vozila.

Pročitajte još:
VRATITE SE ODAKLE STE DOŠLI: Italija zabranila aktivnosti NVO sa migrantima, niko ne sme da ih prevozi na moru!
(VIDEO) KAO SPARTANCI: Ovako su brojčano nadjačani grčki vojnici, odbranili Evropu od migrantske invazije!
(VIDEO) NAJOPASNIJE SU U EVROPI: U ovoj zemlji žene tuku migrante, čak i kad su 2 na 1!

Istovremeno grupa mladih migranata pokušala je da oslobodi svog prijatelja koji je priveden nakon čega su uhapšeni, a tokom haotične scene koja je trajala nekoliko minuta, oko policije se okupila i još jedna nova grupa imigranata prolaznika.

„Želimo da se svi vrate kući sa posla bezbedno i da osiguramo da niko više ne pokušava da napadne policajca, da se rva sa policijom“ rekao je policajac koji je učestvovao u akciji.

„Izgleda da nisu razumeli šta im govorimo i morali smo da koristimo čvršće metoda. Policajac je imao tejzer koji je upotrebio na njemu“, ističe pripadnik policije.

Pored migranata koji su pokušali da spreče hapšenje uhapšen je i jedan migrant koji je naknadno došao i pokušao da sve snimi sa svojim telefonom. Kako navodi policija stajo je previše blizu policajaca koji su intervenisali i ometao ih je u vršenju službene družnosti.

BONUS VIDEO – Na koje načine su migranti širom Evrope formirali takozvane „zabranjene zone“ u koje policija više ne sme da ulazi, slične onim zonama koje su Albanci formirali na Kosovu pre rata, možete videti u sledećem snimku:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite