(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant zapalio prepun autobus dece, mališani vrištali dok je goreo!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant zapalio prepun autobus dece, mališani vrištali dok je goreo!

Vozač autobusa u Italiji, migrant poreklom iz Senegala uhapšen je nakon što je zapalio sopstveno vozilo sa preko pedesetoro dece kojima je prehodno vezao ruke. 

Migrant star 47 godina rekao je da je razlog za monstruozni napad to što Italija više ne prima migrante koji pokušavaju da preko Mediterana dođu u tu zemlju. Naime migranti koji kriminalnim putem dolaze u Evropu povremeno umiru kada im se prevrnu brodovi.

„Niko neće preživeti“ rekao je Senegalac prema izborima iz policije. „Vikao je zaustavite smrt na moru, izvršiću masakr“ kaže Marko Palmieri potparol policije.

Muškarac čije je ime Ousseynou Sy vozio je 51 dete iz njihove škole na sprotski turnir u blizini grada Kremona kada je počeo da preti i vitla nožem.

Muka je trajala 40 minuta, a migrant je vozio obližnjim Milanom, vičući iz autobusa, nakon čega je autobus pun dece zakucao u atomobil na putu, kako ne bi bio zaustavljen na policijskoj barikadi dalje na putu.

Nakon što je vozilo zaustavljeno migrant je polio autobus sa benzinom i zapalio ga, sa namerom da spali decu koja su vrištala unutar vozila. Srećom brzom reakcijom policije razbijeni su prozori i deca su uspela da izađu napolje.

„Pravo je čudo da je izbegnut masakr“ rekao je Frančesko Greko javni tužilac u Milanu „Karabinjeri su brzo blokirali autobus i izbukli decu napolje. Razbili su prozor i spasili 51 dete“.

Jedno dete koje je bilo u autobusu reklo je novinarima da je migrant pretio da će ih svakog ponaosob politi benzinom i zapaliti. „Vezao nam je ruke i pretio nam da će nas ako se mrdnemo zapaliti“ reklo je istraumirano dete.

Migrant je neprestano deci ponavljao teoriju zavere da je nova desno orijentisana vlast kriva za to što se dave migranti koji ilegalno pokušavaju da upadnu na teritoriju Italije.

Pročitajte još:
VUČIĆ NI DA PISNE: Vojska Albanije ušla na Kosovo, raspoređena za manevre i vežbe!
STUDENTI BLOKIRALI SAOBRAĆAJ: Nećemo sendviče, Vučiću uhapsi nas! (VIDEO)
MERKELOVA ZALEPILA ŠAMAR VUČIĆU: Zaboravi Trampa, nema podele priznaćeš Kosovo!

NVO koje podržavaju masovnu migraciju nisu se oglasile o ovom slučaju pro-migrantskog terorističkog napada kojim je migrant želeo da terorom nametne politiku „otvorenih granica“ Italijanima.

Snimak kada je autobus udario u blokadu možete pogledati na sledećem snimku:

Senegalski migrant  je do napada bio primer takozvane uspešne integracije. Već dugi niz godina živi u Italiji dobio je državljanstvo te zemlje i redovan posao.

Više o problemima ilegalne migracije i terorizma u Evropi, ali i nasilju koje migranti vrše u Srbiji pogledajte u emisiji produkcije Centar:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite