PRETNJE HAPŠENJEM VUČIĆU: Gonićemo te do sudnjega dana, idemo na ulicu! (VIDEO)

PRETNJE HAPŠENJEM VUČIĆU: Gonićemo te do sudnjega dana, idemo na ulicu! (VIDEO)

Predsedniku SNS Aleksandru Vučiću upućene su pretnje da će se uskoro naći u zatvoru zbog svoje politike po pitanju Kosova i Metohije. 

Predsednik Beogradskog fronta Nemanja Petrović poručio je da je Aleksandar Vučić najveći izdajnik u istoriji srpskog naroda i da će se naći u zatvoru zbog pregovora sa albanskim teroristima u Briselu i da mu to neće biti oprošteno. Kako kaže ganjaće ga do sudnjega dana.

Kako Petrović kaže zadnjih deset godina se borimo u Beogradu, na ulici, za nacionalnu ideju. Bilo je teško. Bili smo i hapšeni, i tučeni, ali smo pokazali da Srbija ima mladost koja će da ostane ovde.

Žele da nam otmu deo teritorije, žele da nam otmu Kosovo i Metohiju. Umesto oca i majke nameću nam roditelja1 i roditelja2. Menjaju nam stanovništvo nekim tamo migrantima. Mi ćemo našu mladost da pošaljemo u Austriju, Nemačku, Ameriku, Australiju, a ovde ćemo dovesti migrante? kaže Nemanja Petrović i nastavlja:

Najbitnije je da možemo otvoreno da izađemo i da kažemo – Aleksandre Vučiću ti si najveći izdajnik u istoriji srpskog naroda. Zbog čega? To što ti izađeš – pa lažeš: kako je otvorena ovde firma, onde kompanija, ovoliko zaposleno, onoliki prosek plata – to donekle može i da ti se oprosti.

Pročitajte još:
UBIĆU TE: Inspektor komunalne milicije pretio građaninu ubistvom, ako objavi snimak! (VIDEO)
HAPŠENJA: Poslanica opozicije uhapšena ispred TV Hepi! (VIDEO)
TRAMPOV SIN SPUSTIO ENGLEZE NA ZEMLJU: Bolje ćutite, vi niste demokratska zemlja!

To što ti odeš u Brisel, i pregovaraš bez ičijeg dopuštenja sa šiptarskim teroristima, to Aleksandre Vučiću ne može da ti se oprosti, ni moralno, a Boga mi ni pravno, jer time kršiš Ustav ove zemlje. Nisi dobio ovlašćenje, kako od Skupštine tako od Vlade, da to radiš. I budi siguran da ćemo te ganjati do sudnjega dana. I zbog toga ćeš biti uhapšen – poručio je Petrović, predsedniku SNS Aleksandru Vučiću.

Mi smo svesni da, onoga dana kada on podmetne Ivicu Dačića ili Anu Brnabić da potpišu nešto, moraćemo da izađemo na ulicu. I oni će tada reći da smo mi „izdajnici, jer se u teškim momentima borimo za vlast, za fotelju i slično“…

Ali, mi već sada kažemo… a pre nekoliko nedelja sam dao jedan intervju gde su me napali jer sam rekao – ako se to desi prvo ćemo se obračunati sa ovim našim domaćim izdajnicima, jer mi ćemo lako i sa Tačijem i sa Haradinajem i sa Zapadom, mi znamo šta nam oni misle, i šta nam oni žele – povukao je predsednik Beogradskog fronta.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite