Radikali se skupljaju ispred škole i čekaju direktora koji je zabranio majice Gavrila Principa (FOTO)

Radikali se skupljaju ispred škole i čekaju direktora koji je zabranio majice Gavrila Principa (FOTO)

Aktivisti SRS posle ispisivanja grafita na školi Nikola Tesla, zbog odluke direktora da učenicima zabrani nošenje majica sa likom Gavrila Principa i natpisom Dogodine u Prizrenu, radikali su počeli da se okupljaju ispred škole, kako kažu u nadi da će naleteti na direktora. 

Omladina SRS ne odustaje od svojih zahteva da se direktor osnovne škole Nikola Tesla Stanislav Stevuljević povuče sa mesta direktora te škole.

Danas su u dvorištu i na terenu za košarku te škole aktivisti SRS igrali košarku u majicama Dogodine u Prizrenu.

“Okupili smo se ovde da poručimo Stevuljeviću da nije poželjan i da je red da podnese ostavku, svi smo u majicama sa likom Gavrila Principa i u onima na kojima piše “Dogodine u Prizrenu”, te ga pozivamo, pošto je bio junak da maltretira maloletnike, da dođe i nama pokuša da skine naše majice, a mi ćemo ga edukovati bolje nego što su ga edukovali komunisti, kojima je veran.”, naveo je predsednik omladine SRS za Grad Beograd, ističući da mu je krivo što nisu uspeli da pronađu i samog Stevuljevića, iako su ga tražili, u regularno radno vreme, njega na radnom mestu nije bilo.

“Dolazićemo dom god Stevuljević ne podnese ostavku, a vodimo se mišlju i da radikalizujemo naše proteste, koji su za sada veoma mirni i civilizovani, sve ono što Stevuljević nije” zaključio je Marinković. 

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite