STRAH I PROTESTI U PANČEVU: Vlasnici pekare pokazuju albanskog orla i puške! (FOTO)

STRAH I PROTESTI U PANČEVU: Vlasnici pekare pokazuju albanskog orla i puške! (FOTO)

– Juče Kosovo, a danas Pančevo! Strahujemo za naše porodice i iskreno smo zabrinuti za bezbednost jer oni na ovakav način direktno pozivaju na sukobe – rekli su okupljeni na protestu u centru Dolova blizu Pančeva.

Meštani Dolova kod Pančeva okupili su se danas ispred jedne pekare u centru sela zbog vlasnika i zaposlenih koji su na društvenim mrežama objavili fotografije sa simbolima Velike Albanije odnosno raširenim rukama koje predstavljaju crnog orla i zastavom Albanije.

– Juče Kosovo, a danas Dolovo! Čemu možemo da se nadamo. Strahujemo za naše porodice i iskreno smo zabrinuti za bezbednost jer oni na ovakav način direktno pozivaju na sukobe – rekli su okupljeni na protestu u centru Dolova.

Pročitajte još:
UBIĆU TE: Inspektor komunalne milicije pretio građaninu ubistvom, ako objavi snimak! (VIDEO)
HAPŠENJA: Poslanica opozicije uhapšena ispred TV Hepi! (VIDEO)
TRAMPOV SIN SPUSTIO ENGLEZE NA ZEMLJU: Bolje ćutite, vi niste demokratska zemlja!

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije vlasnika pekare uz komentar da je Dolovo preko noći “postalo meta Velike Albanije”.

Vidljiva su i imena vlasnika pekare navodeći da su se stanovnici Dolova okupili ispred pekare i da traže reakciju nadležnih organa i istovremeno pozvala meštane da ne kupuju proizvode u toj radnji.

Izvor: Srbijadanas.com

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite