BILA JE ŽIVA I SVESNA DOK SU JE SEKLI: Sud otkrio kako su migranti raskomadali Italijanku!

BILA JE ŽIVA I SVESNA DOK SU JE SEKLI: Sud otkrio kako su migranti raskomadali Italijanku!

Italijanska tinejdžerka Pamela Matropietro ubijena je od strane migranta iz Nigerija prošle godine, a kako prenose italijanski mediji sa suđenja, devojka je raskomadana dok je još bila živa i svesna. 

Užasavajuće otkriće izneo je pred sudom svedok Vićenco Marino, a u procesu glavni osumnjičeni za ubistvo tinejdžerke je Inocent Oseghale migrant iz Nigerije koji se bavio trgovinom droge.

Marino je pred sudom svedočio da je čuo Oseghale kako priznaje ubistvo, dok je bio u pritvoru sa njim.

Raskomadano telo tinejdžerke stare 18 godina, pronađeno je ostavljeno u više kofera na ulici februara 2018. godine, a tezu da su ubistvo počinili Nigerijci prvi je javno saopštio kriminolog Alesandro Meluci, jer je obrazac zločina sugerisao da se radi o ritualnom ubistvu nigerijske mafije. Nakon izjave Meluci sa našao na udaru optužbi da je ksenofob i rasista.

Ipak dalja istraga je potvrdila da se radilo o nigerijskom Makabre ritualu u kome se žrtva ubija i jedu se njeno srce i genitalije, zarad sticanja magijskih moći.

Pročitajte još:
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant zapalio prepun autobus dece, mališani vrištali dok je goreo!
VUČIĆ: Mlade koji odlaze iz Srbije će zameni migranti! (VIDEO)
PRIMORAO GA NA ORALNI SEKS: Oglasila se majka čije je dete silovao glumac poznat po LGBT filmu!

Prema svedočenju Marina, Oseghale je odmah nakon što su imali seksualne odnose uboo tinejdžerku, ali je ubod nije usmrtio i zatim su on i njegov prijatelj takođe migrant, počeli da komadaju devojku počevši od nogu dok je tinejdžerka i dalje bila ne samo živa nego i svesna šta se dešava.

Pamela Masterpietro je bila otuđena od svoje porodice nakon što je počela da konzumira narkotike tokom veze sa drugim migrantom iz Rumunije, kaže njena majka.

Više o problemima ilegalne migracije i terorizma u Evropi, ali i nasilju koje migranti vrše u Srbiji pogledajte u emisiji produkcije Centar:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite