PRIMORAO GA NA GEJ ORALNI SEKS: Oglasila se majka čije je dete silovao srpski glumac!

PRIMORAO GA NA GEJ ORALNI SEKS: Oglasila se majka čije je dete silovao srpski glumac!

Prema rečima majke L.K. za presudu su saznali iz medija

Javnost je ostala šokirana kada je u oktobru 2014. godine objavljeno da je protiv glumca Gorana Jevtića poznatog po filmu o LGBT pravima „Parada“, podneta krivična prijava kojom se tereti da je obljubio dečaka u toaletu.

Glumac Goran Jevtić osuđen je u sredu u Osnovnom sudu u Somboru na samo deset meseci kućnog zatvora zbog optužbi da je počinio nedozvoljene polne radnje, prisilni gej seks nad maloletnim licem, a porodica oštećenog kaže da nije pozvana na izricanje presude, kao i da sada čekaju da bude pisano izrađena i njime dostavljena.

Goran Jevtić je osuđen u Osnovnom sudu u Somboru na deset meseci kućnog zatvora zbog optužbi da je u avgustu 2014. godine počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnim dečakom L.K. koji je u tom trenutku imao 16 godina. Prema optužnici, glumac je mladića obljubio tako što ga je primorao na oralni seks u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru tokom žurke posle manifestacije Pozorišni maraton.

Prema rečima majke L.K. za presudu su saznali iz medija.

– Sin je pročitao u medijima da je doneta presuda i ništa nije rekao, jer mi ništa nismo znali o tome. Ni sin ni ja nemamo komentar, jer nismo bili na sudu kada se presuda izricala. Čekamo da je dobijemo napismeno od suda – kaže J.K. majka oštećenog mladića.

Advokat Vladimir Horovic koji zastupa Goran Jevtića, potvrdio je da presuda nije dostavljena ni njemu i njegovom klijentu, kao ni tužiocu. U kratkom razgovoru, Horovic je rekao da ne može da komentariše ništa iz postupka „jer Zakon o zaštiti maloletnog lica zabranjuje objavljivanje i komentarisanje bilo kakvog dela kada je u pitanju maloletno lice“. Dalji koraci u ovom postupku nisu poznati dok obe strane ne pročitaju presudu, ali se pretpostavlja da će odbrana uložiti žalbu.

Javnost je ostala šokirana kada je u oktobru 2014. godine objavljeno da je protiv poznatog glumca Gorana Jevtića podneta krivična prijava kojom se tereti da je obljubio dečaka u toaletu. Slučaj su policiji prijavili roditelji, a nakon toga se i glumac oglasio.

– Stvarno ne znam zašto me pitate za to, to su gluposti – rekao je tada glumac. 

U njegovu odbranu su tada stale i njegove kolege koje su i pokrenule potpisivanje peticije podrške. Tokom suđenja, koje je trajao gotovo punih pet godina, L. K., prema nezvaničnim informacijama, tvrdio je da ga je glumac spopadao u toaletu pozorišta i primoravao na oralni seks u trenutku kada je bio pod dejstvom alkohola. Takođe, saslušani su i veštaci neuropsihijatri i psiholozi, koji su ispitivali optuženog glumca, ali i njegovu žrtvu, kao i to da li je na mladića ovaj incident ostavio trajne posledice.

Goran Jevtić je na početku suđenja ponudio nagodbu tužilaštvu da prizna nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom, a zauzvrat da plati 100.000 dinara u humanitarne svrhe, što je odbijeno, jer je bilo dovoljno dokaza da bude osuđen regularno.

Izvor: Blic

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite