Srpski policajci vade migrante iz cisterne! (VIDEO)

Srpski policajci vade migrante iz cisterne! (VIDEO)

Migranti koji kriminalnim putem dolaze na Balkan ne prezaju od ničega kako bi se dokopali socijalne pomoći i standarda koji je viši nego u njihovim matičnim zemljama Afrike i Azije. 

Na snimku koji se pojavio na Jutjubu vidi se pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova koji iz jedne cisterne vadi migrante.

Saznajemo da je reč o pripadnicima Policijske stanice Doboj, a koji su cisternu pronašli na parkingu jedne građevinske firme.

Vozač cisterne rekao je da je taj dan došao iz Bihaća i da su navodno migranti iskoristili njegovu neopreznost i ušli u cisternu dok je bila parkirana na platou ispred benzinske pumpe u tom gradu.

On je policiji rekao da nije znao da su migranti u cisterni te da ih je uočio tek kada je došao na odredište. Nejasno je, međutim, kako se migranti nisu ugušili tokom vožnje od Bihaća do Doboja“, rekao je izvor u policiji.

Istovremeno ideja da uđu u cisternu bez znanja vozača bila bi opasna po migrante jer bi prilikom punjenja cisterne mogli da budu udavljeni robom koja bi se ubacivala u cisternu.

Pročitajte još:
NORMALIZACIJA PEDOFILIJE: LGBT zvezda Srbije osuđen za silovanje dečaka, kazna kućni protvor!
STRAH I PROTESTI U PANČEVU: Vlasnici pekare pokazuju albanskog orla i puške! (FOTO)

Migranti su predati Službi za poslove sa strancima Terenska kancelarija u Doboju, koja dalje postupa s njima.

Izvor: Dnevna Gazeta/ATV

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite