PETROVIĆ: Jevtić je pedofil i produkt LGBT propagande, a Srbija legalizuje pedofiluju!

PETROVIĆ: Jevtić je pedofil i produkt LGBT propagande, a Srbija legalizuje pedofiluju!

Ne jenjavaju strasti povodom blage kazne koju je dobio glumac Goran Jevtić za seksualno zlostavljanje maloletnog dečaka. Glumac poznat po ulozi u LGBT filmu Parada dobio je samo 10 meseci kućnog pritvora.

Nemanj Petrović predsednik Beogradskog fronta osuđuje blagu kaznu za glumca, kako kaže 10 meseci sa nanogicom nasuprot ogromne traume koju će nesrećni dečak imati ceo svoj život. „Dragi roditelji kada budete za nekih godinu dana rešili da odvedete decu u pozorište kako bi odgledali neki komad ne zaboravite da postoji mogućnost da se iza zavesa nalazi poremećeni manijak u vidu Gorana Jevtića koji će možda ugroziti život i Vašem detetu“ kaže Petrović .

Nije problem u Goranu Jevtiću koji ima potrebu da od dečaka od 16 godina traži da ga oralno zadovoljava. Goran Jevtić je psihički bolestan i nakon zatvorske kazne od 10 godina očekivalo bi ga lečenje u bolnici koja je za to namenjena. Nije problem u Goranu Jevtiću, koji je proizvod LGBT propagande koja je u Srbiji kulminirala postavljanjem Ane Brnabić na mesto premijera Srbije. Problem je u sudstvu, ministru pravde, medijima i svima koji su učinili da zlostavljanje šesnaestogodišnjaka bude svakodnevna i normalna stvar – ocenjuje Petrović.

Kako ističe problem je u sudiji koja je vodila postupak i izrekla kaznu. Ili je ozbiljno plaćena ili ozbiljno psihički poremećena pa smatra da je zlostavljanje maloletnika stvar izbora. U oba slučaja završiće na robiji, a ako ima porodicu, decu, sina, pitao bih je kako bi reagovala kada bi tražili od nje dozvolu da neko opšti sa članovima njene porodice na ovakav način.

„Mame, tate, vreme je da stanete u odbranu sopstvene dece i ovakve pojave žestoko kaznite. Kao roditelj dajem sebi dozvolu da započnem akciju nakon koje će svako dete i svaki roditelj znati kako izgleda i šta je učinio Goran Jevtić. On je psihički bolesnik koji mora biti kažnjen baš kao i sudija koja je izrekla ovako sramotni kaznu. Moramo zaštititi svoju decu po svaku cenu! Goran Jevtić je pedofil“ napisao je Petrović na svom FB profilu.

Sudstvo u Srbiji radi na promociji pedofilije!? Poznati glumac Goran Jevtić (41) osuđen na 10 meseci kućnog pritvora zbog obljubivanja šesnaestogodišnjeg dečaka ili da budemo krajnje otvoreni i surovi terao je dečaka u više navrata da ga oralno zadovoljava – podvukao je Petrović.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite