Šutirao ženu od 78 godina nogom u glavu, niko nije pomogao snimali telefonima! (VIDEO)

Šutirao ženu od 78 godina nogom u glavu, niko nije pomogao snimali telefonima! (VIDEO)

Snimak prebijanja starice u metrou postao je virilan na društvenim mrežama, a pored brutalnog nasilja javnost je šokirana reakcijom drugih putnika koji su snimali događaj.

Žena stara 78 godina ostavljena je u metrou sa povredama, otokom i posekotinama na licu dok je napadač pobegao iz voza. Incident se dogodio na stanici Wakefield 241st Street u Bronksu, Njuorku.

Policija traga za Afro-amerikancem starim oko 40 godina i pozvali su građane da ih obaveste ukoliko poznaju čoveka sa slike.

Napadač je na sebi nosio crnu jaknu, crnu kapu i dug šal, kao i naočare što je otežalo lokalnoj policiji njegovu identifikaciju.

Na uznemirujućem video, se pored pojedinca koji ga je snimao, može videti i druga osoba sa mobilnim telefonom koja prilazi da bi nasilje snimila izbliza, ali niko nije prišao da zaštiti ženu.

Načelnik policije u Njujorku Dermont Šea rekao je „Policija traga za osobom zbog užasnog napada na stariju ženu, na vozu broj 2. Napad je počinjen 10 marta 2019 u 3:10 minuta na stanici Nereid Ave u Bronksu“.

Pročitajte još:
BILA JE ŽIVA I SVESNA DOK SU JE SEKLI: Sud otkrio kako su migranti raskomadali Italijanku!
TRIPKOVIĆ: 143 više hrišćanina ubiju u islamskim zemljama, nego muslimana u hrišćanskim!

Policija je objavil snimak javnosti dve nedelje nakon napada jer je bila u nemogućnosti da otkrije identitet Afro-amerikanca.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite