JEZIV SNIMAK, MASKE I LANCI: Anti-migranstka grupa objavili sezonu lova na silovatelje! (VIDEO)

JEZIV SNIMAK, MASKE I LANCI: Anti-migranstka grupa objavili sezonu lova na silovatelje! (VIDEO)

Finska policija istražuje video koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama od strane anti-imigracione grupe „Vojnici Odina“ na kome je najavljen „lov“ na silovatelje i pedofile. 

Snimak u sebi sadrži prevod na Engleski i Arapski jezik, a obrisan je sa video platforme Vimeo. Na videu se nalazi grupa muškaraca sa maskama obučenih u crno, dok u rukama nose lance i bejzbol palice.

Jedan od prisutnih drži govor i otvara „Sezonu lova na pedofile“.  Potparol grupe kaže su njihova meta „seks turisti koji vrše invaziju u njihovu zemlju i love decu“ i objašnjava da su Vojnici Odina spremni da preuzmu stvari u svoje ruke jer vlast i političari ne rade ništa.

Odinovi vojnici kažu da oko pola silovanja maloletnih devojčica u Finskoj siluju osobe Arapskog porekla, kako potparol navodi da je sezona lova otvorena na „domaće pedofile i silovatelje svih boja“.

„Garantujem da će vam sastanak sa nama ostati u sećanju, i hej nemojte da brinete nećemo zvati policiju“ kaže čovek sa maskom.

Snimak je odgovor na nedavni niz silovanja devojčica u mestu Oulu i Helsinkiju počinjenih od grupa migranata koje je policija kasnije uhapsila. Migrantima u mestu Oulu je naknadno zabranjen ulazak u škole, što je bio deo projekta integracije migranata u Finsko društvo.


Napomena: Ukoliko ne uspete da pustite snimak, moguće je da je uklonjen od strane kompanije Jutjub zbog pravila o političkoj korektnosti.

Pročitajte još:
JEZIV SNIMAK, MASKE I LANCI: Anti-migranstka grupa objavili sezonu lova na silovatelje! (VIDEO)
ITALIJA PORAZILA EU: Brisel obustavio brodske patrole koje „spasavaju“ migrante!

Finska policija je u svom saopštenju poručila da nasilje nije odgovor na silovanja i da takav stav neće pomoći u zaštiti ljudskih života ili doprineti bezbednosti.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite