Migranti silovali devojčicu 45 minuta, a njenu prijateljicu pustili jer je muslimanka! (VIDEO)

Migranti silovali devojčicu 45 minuta, a njenu prijateljicu pustili jer je muslimanka! (VIDEO)

Grupa migranata u Španskom mestu Azuqueca de Henares seksualno je zlostavljala maloletnu devojčicu (12), dok je njena prijateljica pošteđena zbog svoje vere, prenose španske novine Nueva Alcarria. 

Migranti su brutalno silovali devojčicu staru 12 godina, dok je njena prijateljica muslimanka pošteđena zbog svoje verske pripadnosti. Gradonačelnik Azuqueca de Henares-a optužen je da je iz političkih razloga zataškao slučaj od javnosti kao i identitet napadača.

Incident se desio 18. marta prošle godine, ali su detalji ostali skriveni od javnosti sve do marta 2019.godine. Prema izveštaju napad se desio dok se devojčiva (12) igrala sa nekoliko prijatelja u parku oko 1 sat popodne.

Grupa mladića iz Maroka, sa kojima je bio i jedan Nigerijac prišla je žrtvi koju su neki od njih poznavali od ranije. Mladi migranti su kidnapovali devojčicu u njenu prijateljicu i odveli ih u obližnju napuštenu zgradu. Nakon rasprave koje trajala nekoliko minuta na arapskom jeziku, kidnaperi su odlučili da puste jednu od devojčica, jer je lokalna građanka iz navedenog mesta i zbog toga što je iz „Severne Afrike“ i muslimanka.

Migranti među kojima je bilo i maloletnika su zatim odveli drugu devojčicu u WC napuštene zgrade, oborili je na zemlju, skinuli joj odeću, držali je za ruke i noge i jedan po jedan analno silovali.

U samom aktu silovanja prema rečima žrtve učestvovalo je najmanje 5 osoba od ukupno 7 prisutnih, a jedan od njih je imao 18 godina dok su ostali bili takozvana deca migranti.

Pročitajte još
JEZIV SNIMAK, MASKE I LANCI: Anti-migranstka grupa objavili sezonu lova na silovatelje! (VIDEO)
PATOLOŠKI RASIZAM EU: Mađari eliminisani sa takmičenja, imate previše ljudi bele boje kože! (VIDEO)
ENGLEZI OSTAJU BEZ DRŽAVE: Preko 2.400 policajaca dalo otkaze, nema novih regruta!

Devojčica je glasno vrištala, a zatim su migranti počeli da je siluju vaginalnim putem. Njena prijateljica koja je bila napolje je pokušala da se umeša, ali su joj migranti rekli da ne ulazi unutra i pretili joj da će je pretući štapom.

„Ko uđe neće uzaći napolje“ rekao je jedan od napadača drugoj devojčici.

Napad je trajao punih 45 minuta, pre nego što su migranti dozvolili devojčici da ode. Trojica maloletnih migranata osuđeni su na maloletnički pritvor u trajanju od 3 godine, dok se punoletni migrant i dalje nalazi u zatvoru gde isčekuje kaznu. Jedan od napadača i dalje nije uhvaćen i nalazi se u bekstvu.

Lokalna grupa građana uputila je pismo gradonačelniku Hoze Luis Blanku u kome ga optužuju da je pokušao da zataška napad. Detalji napada objavljeni su u medijima na osnovu informacija koje su novinari dobili od dece u lokalnoj školi.

Gradonačelnik Hoze Luis Blanco je pristalica ideje masovne migracije.

Više problemima masovne migracije u Evropi i Srbiji, kao i sporazumu iz Marakeša koji direktno otvara vrata masovnoj migraciji u našu zemlju, možete pogledati u sledećoj emisiji:

Izvor: Nueva Alcarria/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite