OVAKO TO RADI MINISTAR SALVINI: Obećavam kastraciju crvima koji su silovali devojku!

OVAKO TO RADI MINISTAR SALVINI: Obećavam kastraciju crvima koji su silovali devojku!

Mateo Salvini italijanski ministar unutrašnjih poslova poznat u Evropi po svojim anti-EU stavovima, poručio je da će trojica osumnjičenih za grupno silovanje tinejdžerke na Siciliji biti kastrirani.

„Ne smemo imati milosti sa crvima koji su silovali turistkinju u Kataniji“, napisao je Salvini na Tviteru. „Garantujem im zatvor i hemijsku kastraciju“ poručio je Salvini povodom silovanja tinejdžerke.

Trojica muškaraca su ranije ovog meseca silovali tinejdžerku is SAD staru 18 godina. Napadači su stari između 19 i 20 godina, a uhapšeni su prošle nedelje nakon što su identifikovani preko video snimka.

Prema žrtvi koja je našla posao na Siciliji, upoznala je jednog od muškaraca u baru 15. marta, a pod izgovorom da želi da odu u drugi bar zajedno ugurao je u auto sa svojim prijateljima, nakon čega su je trojica muškaraca silovali.

Telefonski zapis je pokazao da je devojka pokušala da pozove policiju tokom skoro dva sata koliko je bila zarobljena u automobilu, ali su joj napadači prekinuli poziv.

Pročitajte još:
Migranti silovali devojčicu 45 minuta, a njenu prijateljicu pustili jer je muslimanka! (VIDEO)
SALVINI PONIZIO LICEMERE: Primite vi 10-20 migranata u svoju kuću! (VIDEO)
ITALIJANSKI MINISTAR POLICIJE: Migranti pakujte svoje stvari odlazite iz Italije, nećemo vas izdržavati!

Trojica muškaraca su snimali zlostavljanje mobilnim telefonom i kontaktirali devojku preko društvenih mreža, da je pitaju da li želi da je ponovo siluju.

Žrtva je prijavila napad italijanskoj policije dan nakon napada, a od tada se vratila u Sjedinjene Američke Države.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite