BRITANSKI MINISTAR BORIS DŽONSON: EU sledi ideje Hitlera, žele evropsku super-državu!

BRITANSKI MINISTAR BORIS DŽONSON: EU sledi ideje Hitlera, žele evropsku super-državu!

Očekuje se da če se danas Bragzit ipak desiti, uprkos brojnim sabotažama establišmenta da se ignoriše demokratska odluka da Ujedninjeno Kraljevstvo napusti EU. Očekuje se da će plan za izlazak Tereze Mej podržati Boris Džonson jedan od najuticajnijih konzervativaca. Ministar Džonson EU vidi kao novu varijaciju Hitlerove ideje, da se Evropom vlada iz jednog autoritarnog centra. 

Boris Džonson bivši gradonačelnik Londona i sadašnji ministar u vladi Velike Britanije ističe da EU ima iste ciljeve koje je nekada imao Adolf Hitler.

Jedan od najuticajnijih političara u konzervativnoj partiji, ocenio je za britanski Telegraf da Evropska unija ima one ciljeve koje je nekada imao nemački kancelar Adolf Hitler, to jest da pokušavaju da stvore moćnu super-državi.

Dok birokrate u Briselu koriste druge metode od nacističkog diktatora, oni dele iste konačne ciljeve da se Evropa ujedini pod jednim autoritarnim centrom.

Katastrofalni promašaji EU, stvorili su sukob između država članica koji je iskoristila Nemačka kako bi uvećala svoju moć, preuzela ekonomiju u Italiji i uništila Grčku – ocenjuje Džonson.

Kako ističe Džonson poslednjih 2.000 godina evropske istorije karakterišu ciklusi u kojima neko pokušava da ujedini Evropu pod jednom vlašću kako bi povratili „zlatno doba“ Rimske imperije. „Napoleon, Hitler brojni ljudi su pokušavali, ali se završavalo tragično. EU sada to isto pokušava drugim metodama“, podvukao je Boris Džonson.

Pročitajte još:
RAMŠTAJN DIGAO PRAŠINU: Crnkinja kanibal, komunisti, masoni i holokaust…(VIDEO)
OVO JE NOVI SOROŠ: Liberalni fanatik, živi povučeno u divljini i težak je milijarde! (VIDEO/FOTO)

„Tu postoji fundamentalni problem, ne postoji lojalnost ideji Evrope. Ne postoji jedan autoritet koji svi poštuju ili razumeju. To stvara veliku demokratsku prazninu“ – ističe ministar.

Ministar Džonson je godinama unazad kritikovao EU kao pretnju po demokratiju, jer birokrate EU donose većinu zakona i propisa koje Britnaci kasnije moraju da poštuju iako im često čine štetu. Sadašnji ministar je predvodio kampanju Bregzita zajedno sa tadašnjim liderom UKIP-a Najdželom Faražom.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite