NOVI LIBERALNI SVET: Prvo je promenio pol i postao žena, a sada je postao zmaj! (VIDEO)

NOVI LIBERALNI SVET: Prvo je promenio pol i postao žena, a sada je postao zmaj! (VIDEO)

Sa implementacijom novih liberalnih vrednosti i radikalnom teorijom fluidnog identiteta koji može da se menja u zavisnosti od želje pojedinca, nezavisno od biologije čovek ne samo da može promeniti pol nego i životinjsku vrstu. 

Eva Tiamat Medusa, transrodna osoba iz Teksasa, osoba je s najviše telesnih modifikacija na svetu. Nekadašnji potpredsednik banke prvo je odlučio da postane transrodna osoba, želeći da bude žena, a sad radi sve na tome da se pretvori u reptila, tačnije zmaja, i za tu potrebu potrošio je već oko 60.000 dolara.

Još dok je radio/radila u banci, dijagnostifiran mu/joj je HIV, nakon čega je došla odluka da „ne želi umreti kao čovek“.

Nakon odlaska s posla započeo je probrađaj u reptila, nešto što je Evi navodno oduvek bila želja. Transformacija je započela se nizom tetovaža u obliku ljuski, zatim plastična operacija nosa, uklanjanje ušiju, trajnog bojenja beonjača u zelenu boju, te sečenja jezika, ugradnja rogova na lubanji, vađenje većine zuba. Sve to koštalo je 60.000 dolara, a planira da potroši još 40.000 kako bi transformacija bila „potpuna“.

„Za mene je moja transformacija moj životni put, iza kojeg postoje razlozi i značenje zašto to radim.“

„Imam dve majke, jednu koja me je rodila, a moje drugo rođenje dugujem mojim reptilskim roditeljima, zvečarkama“, objašnjava Eva tvrdeći da je kao dete s pet godina napušten i da su ga nakon toga odgojile zmije, što god da to značilo.

Pročitajte još:
RASISTIČKE IZJAVE SRBOMRZCA BAJDENA: Belci će nestati i to je dobro! (VIDEO)
RAMŠTAJN DIGAO PRAŠINU: Crnkinja kanibal, komunisti, masoni i holokaust…(VIDEO)
PATOLOŠKI RASIZAM EU: Mađari eliminisani sa takmičenja, imate previše ljudi bele boje kože! (VIDEO)

„Pre transformacije bila sam potpredsednica jedne od najvećih banaka u SAD-u, a otišla sam kad sam saznala da sam zaražena HIV-om, pa sam se bojala da ću umreti.“

„No nisam htela napustiti ovaj svet ličeći na čoveka. Moja najveća želja je da nastavim telesnu modifikaciju dok metamorfoza ne bude potpuna.“

„To je ono što me pokreće, to je razlog zbog kojeg svakog dana ustajem i živim.“

Izvor: Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite