CRNA GORA NA NOGAMA: Milo večeras dovodi policiju iz cele zemlje u Podgoricu!

CRNA GORA NA NOGAMA: Milo večeras dovodi policiju iz cele zemlje u Podgoricu!

Situacija u Crnog Gori postaje sve napetija. 

Da sedmi po redu protesti koje organizuje pokret „Odupri se – 97000“ izazivaju paniku režima, dokaz su informacije koje je objavio podgorički portal IN4S.

Iz pouzdanih izvora, portal IN4S saznaje da su policajci koji su angažovani iz drugih gradova za večerašnje proteste dobili naređenje da ponesu sredstva za ličnu higijenu sa naznakom da će možda duže ostati u Podgorici.

Pročitajte još:
KAD ZAVLADA DESNICA: Italija usvojila zakon, smete da ubijete lopova u svojoj kući!
ORBAN ZAOŠTRAVA ODNOSE SA EU: Dovodi banku koju Zapad zove „Putinov trojanski konj“
Migranti silovali devojčicu 45 minuta, a njenu prijateljicu pustili jer je muslimanka! (VIDEO)

Na protestu potpisan novi sporazum

U Podgorici je održan sedmi protest građana tokom kojeg su organizatori pokreta „Odupri se – 97000″ i poslanici svih opozicionih stranaka potpisali „Sporazum o budućnosti„, kojim se traže ostavke najviših državnih zvaničnika i formiranje Vlade građanskog jedinstva.

Potpisnici sporazuma se obavezali da će bojkotovati sve izbore dok vlada građanskog jedinstva ne obezbedi uslove za njihovo organizovanje, kao i da se dogovoraju o vaninstitucionalnom delovanju.

Na spisku onih čiji odlazak sa funkcija građani traže su predsednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Duško Marković, vrhovni državni tužilac Ivica Stanković, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, direktor Agencije za sprečavanje korupcije Sreten Radonjić, predsednik i članovi Saveta Javnog servisa i generalni direktor Božidar Šundić.

Izvor: IN4S

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite