PESNICA U NOS I ŠUTIRANJE: Migrant nije imao kartu, pa se potukao u vozu! (VIDEO)

PESNICA U NOS I ŠUTIRANJE: Migrant nije imao kartu, pa se potukao u vozu! (VIDEO)

Snimci nasilja u kome su vinovnici migranti postali su deo svakodnevice, a na najnovijem migrant blokira ceo voz da napusti stanicu dok se tuče sa zaposlenima.

Belgija jedna od država EU koja je primila najviše migranata, sve češće dolazi na naslovne stranice sa vestima o incidentima koje migranti prave.

Opoziciona stranka Vlaams Belang objavila je novi video na kome migrant vrši nasilje. Na video su prikazani radnici u javnom prevozu kako se tuku i šutiraju sa migrantom koji je nateran da napusti voz.

Pošto nije hteo da plati kartu nakon čega je izbačen, Afrikanac je odlučio da pokuša da uđe nazad u voz na silu, a u jednom trenutku je udario zaposlenog pesnicom u nos. Ceo snimak migrant pokušava da spreči voz da napusti stanicu tako što blokira zatvaranje vrata.

„Veoma agresivan švercer u Leuvenu. Nažalost ove stvari su postale deo svakodnevice u našem javnom prevozu“ stoji na zvaničnoj stranici Vlaam Belang iznad video snimka.

NAPOMENA: Ukoliko ne uspete da pustite video snimak moguće je da je u međuvremenu cenzurisan od strane kompanije Fejsbuk. U tom slučaju pokušajte da ga pustite klikom OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite