LJUDSKO LICEMERJE: Rekli da bi primili izbeglice u svoju kuću, a kad su došli odbili ih! (VIDEO)

LJUDSKO LICEMERJE: Rekli da bi primili izbeglice u svoju kuću, a kad su došli odbili ih! (VIDEO)

Lako je biti human na rečima i govoriti drugima da nisu dobri ljudi. Kada treba da se pređe sa reči na dela situacije se menja i ljudsko licemerje ispliva u prvi plan.

Dok pojedinci liberalnih gledišta protivnicima ilegalne migracije govore da su sebični i ksenofobi, jer ne žele da primaju migrante u svoju zemlju, pristalice ideje masovne migracije se redovno pozivaju na svoju humanost i otvorenost.

Novinari švedske televizije Samhalsnyt intervjuisali su stanovnike Stokholma na temu masovne migracije. Prvo pitanje je bilo da li podržavate migraciju, a drugo da li bi ste primili migranta u svoju kuću.

Većina Šveđana na prvo pitanje odgovara da podržava migraciju i da je potrebno pomoći migrantima. Iznenađujuće je da je na drugo pitanje većina takođe rekla da bi primila migrante u svoju kuću, pa su novinari odlučili da testiraju njihovu iskrenost.

Nakon potvrdnog odgovora na drugo pitanje, novinar bi pozvao mladog migranata Alija rekavši da je on bez krova nad glavom i da imajući u vidu da su rekli da bi prihvatili migrante u svoju kuću Ali želi da pođe sa njima kako bi ga udomili.

Ipak tada je isplivalo svo licemerje osoba koje podržavaju migraciju, od svih intervjuisanih apsolutno ni jedna osoba nije prihvatila da stvarno primi migranta u svoju kući iako su samo nekoliko sekundi pre toga rekli da su spremni na to.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite