SERGEJ: EU ne zanima ulazak Srbije, prevarili su nas za Slobu, Karadžića i Mladića! (FOTO)

SERGEJ: EU ne zanima ulazak Srbije, prevarili su nas za Slobu, Karadžića i Mladića! (FOTO)

Predsednik pokreta slobodnih građana kaže da je Evropska unija Srboskeptična i da trebamo da se zapitamo da li smo mi sami sebi bitniji od EU. 

„Dajte Slobu, Mladića, Karadžića, dajte ovo i ono, pa ćete u EU. I tako 18 godina. Nisam euroskeptik, već mislim da je EU serboskeptik. Oni imaju dosta glavobolja“ napisao je Sergej Trifunović na svom Tviter nalogu.

Trifunović je naveo i da EU ima daleko bitnije stvari od Srbije, kao i da u uniji vlada rasulo.

„Imaju nove članice s kojima ne znaju šta će. Imaju Bregzit s kojim tek imaju migrene. Nas odlažu sistemom štap i šargarepa, stara čuma za magarce. Imaju i dogovor sa vlašću, kojoj takođe ne odgovara da udjemo u EU“, istakao je Trifunović.

Predsednik PSG navodi u komentarima da ne trebamo da gajime preveliki optimizam, da bi se stvari boboljšale ulaskom u EU „zato mi i ne smemo da mislimo da će nam ulazak u EU apriori rešiti probleme“.

„Neće. Sve i da nas prime. Moramo sami da ih rešimo. To će naravno biti spor i bolan proces, ali smo na putu. Što pre ukapiramo da će biti sporo i bolno lakše će nam biti“ kaže Trifunović.

Pročitajte još:
NA ULICI: Migranti vrše veliku nuždu pred ljudima u centru Beograda! (FOTO/VIDEO)
OPOZICIJA BLOKIRALA TERAZIJE: Postavili barikade od džakova na put!

„Imamo sopstvenu vlast protiv nas, godine uništavanja duha i mozga, te na kraju i strane sile. Sve ćemo raditi uprkos“, predvideo je Trufunović. Mi se stalno pitamo šta je bitno EU, a nijednog trenutka se ne zapitasmo-koliko smo mi zaista bitni toj EU? Dajte Slobu, Mladića, Karadžića, dajte ovo i ono, pa ćete u EU. I tako 18 godina. Nisam euroskeptik, već mnim da je EU-serboskeptik. Oni imaju dosta glavobolja“ zaključuje predsednik PSG.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite