POKAZUJU SVOJU ZAHVALNOST: Migranti podmeću požare po Grčkoj! (VIDEO)

POKAZUJU SVOJU ZAHVALNOST: Migranti podmeću požare po Grčkoj! (VIDEO)

Glas Evrope objavio je novi snimak na kome migranti izazivaju požare u Grčkoj, sa naslovom „Novopridošli migranti iskazuju svoju ljubav i zahvalnost Evropi“.

 

Jedan od najčitanijih portala u Evropi, Voice of Europe/Glas Evrope, objavio je video snimak na kome se vidi velika grupa migranata kako podmeće požare u Grčkoj.

Na snimku se može videti kolona migranata kod mesta Daivata, koja se kreće kroz teritoriju Grčke i usput podmeće požare paljeći travu. Radi se o organizovanom paljenju i u njemu učestvuje više muškaraca koji zajedno pale travu.

Snimak je načinjen 5. aprila ove godine, ali je tek sada izašao u javnost, a Evropljani su revoltirani ponašanjem migranata koji bi trebali da dolaze u Evropu tvrdeći da su ugroženi, dok istovremeno ničim izazvani ugrožavaju bezbednost lokalnog stanovništva.

Na kraju video snimka može se videti grupa mladih migranata koji gledajući u požar počinju da se vesele, aplaudiraju i pevaju pesme.

Grčka godinama unazad ima velike probleme sa divljim požarima, a proteklih godina na drušvenim mrežama su se pojavljivale optužbe da su neke od njih izazviali migranta što nikada nije dokazano.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite