JEZIVI DETALJI: Migrant koji je silovao trudnicu u porodilištu i nožem ubio dete, je njegov otac!

JEZIVI DETALJI: Migrant koji je silovao trudnicu u porodilištu i nožem ubio dete, je njegov otac!

Javnosti su po prvi put saopšteni detalji napada počinjenog 11. januara ove godine kada je azilant star 25 godina iz Avganistana, izbo je trudnicu u nemačkom gradu Bad Kreuznach toliko puta da je uspeo da usmrti njenu nerođenu bebu. Radi se o Poljakinji, a napadač je poznavao žrtvu. Kako prenosi TV Südwestrundfunk autopsija je pokazala da je on bio otac ubijenog deteta. 

Foto: Pixabay

Napad se dogodio u bolnici u petak uveče 11 januara. Migrant i Poljakinja stara 25 godina su ušli u raspravu, nakon čega je Azilant izboo nekoliko puta nožem u stomak.

Žrtva je zadobila povrede opasne po život, ali su je lekari brzom operacijom spasili. Ipak njeno nerođeno dete je isped uboda nožema preminulo.

Kako prenosi Südwestrundfunk autopsija ubijenog deteta otkrila ne šokantne detalje da je napadač u stvari u srodstvu sa nerođenim detetom to jest da je bio njegov otac.

Osumnjičeni za napada je pobegao sa mesta zločina i ostavio ženu na podu da krvari. Ipak kasnije je uhapšen i sada se nalazi u pritvoru. Policija nije saopštila oko čega je počela rasprava nakon koje je tražilac azila izboo mladu ženu i usmrtio njenu bebu.

Napadača je uhapšen na železničkoj stanici dok je čekao voz, a ubica se nije opirao prilikom hapšenja. Trenutno je protiv njega podneta optužnica za ubistvo deteta i pokušaj ubistva majke, kao i optužnica za silovanje majke deteta.

Migrant star 25 godina koji je došao iz Avganistana, zemlje u kojoj nema rata je trenutno optužen za pokušaj ubistva i nanošenje povreda opasnih po život, ali se ne tereti za ubistvo nerođenog deteta koje je umrlo kao posledica njegovog napada prenosi Špigl.

Izvor: Dnevna Gazeta/Fakt.pl

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite