VULIN JAVNO PODRŽAO PRIZNANJE KOSOVA: Hitno uspostaviti GRANICU sa Albancima!

VULIN JAVNO PODRŽAO PRIZNANJE KOSOVA: Hitno uspostaviti GRANICU sa Albancima!

Aleksandar Vulin, javno je poručio da Srbija treba da se razgraniči sa svojom južnom pokrajinom što po implikaciji podrazumeva priznavanje ilegalne države kao nezavisne. Ministar čak eksplicitno pominje termin granica, a granice imaju isključivo države, dok autonomne pokrajine imaju administrativne linije.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da se zalaže za što hitnije razgraničenje s Albancima, jer ćemo, dodaje, samo tako moći da nastavimo da se bavimo sobom i svojim narodom.

„Ja sam za što brže i sigurnije razgraničenje sa Šiptarima. Ovo je moj lični stav. Što pre između nas i njih bude tvrda i čvrsta granica pre ćemo moći da se bavimo sobom i svojim narodom a ne da se bavimo onim što neosuđeni ratni zločinci hoće da rade“, izjavio je ministar odbrane u Vranju gde je njegov Pokret socijalista ove godine obeležio Praznik rada.

Dodao je da uopšte nema dilemu da je u pravu, posebno, kako kaže, kad vidi da su protiv razgraničenja Nemačka, Hrvatska, Albanija, „Šiptari na Kosovu“, delovi Bosne i Hercegovine, Crna Gora, Severna Makedonija.

Pročitajte još:
Maturanti se slikali za pano u majicama Kosovo je Srbija (FOTO)
JEZIVI DETALJI: Migrant koji je silovao trudnicu u porodilištu i nožem ubio dete, je njegov otac!

„Kad to vidim ja nemam nijednu dilemu da sam u pravu i da je ovo dobro za srpski narod. Kada se oni svi skupe na jednu stranu i kažu da su protiv nečega ja znam da je to dobro za srpski narod“, zaključio je Vulin.

Izvor: Tanjug

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite