HAOS: Migrant napao anti-EU političara, a ovaj ga izudaro pesnicama! (VIDEO)

HAOS: Migrant napao anti-EU političara, a ovaj ga izudaro pesnicama! (VIDEO)

Koliko su tolerantni borci za toleranciju?

Grupa migranata i političkih korektaša okupila se da sabotira kampanju za evropski parlament kandidata Tomi Robinsona, prilikom čega ga je jedan migrant polio milkšejkom, a zatim je izbila tuča.

Robinson koji je protivnik EU i veruje da Britanija treba da povrati svoj suverenitet, obišao je mesto Varington – Češir, kada je došlo do sukoba sa provokatorom.

Kako prenosi Mirror, Robinson je oko 3 popodne u centru Varingtona razgovarao sa građanima, kada mu je prišao mladi migrant azijskog porekla. Iz snimka se može čuti Robinsonov komentar da je po svemu sudeći migrant odgurnuo ženu.

Dok Robinson razgovara sa migrantom, migrant ga bez ikakvog upozorenja poliva po glavi sa milkšejkom, a zatim je došlo do pesničenja.

Pročitajte još:
MIGRANT PRETIO NOVINARU DA ĆE GA UBITI: Dobio brutalan nokaut iz okreta (VIDEO)
Otac osuđen za nasilje u prodici, jer je odbio da ćerki promeni pol!

Tomi Robinson i još nekoliko ljudi koji su se okupili su se našli u blizini, počeli su da udaraju napadača pesnicama. Sam Robinson je udario migranta najmanje 3 puta.

Po svemu sudeći incident je predhodno isplaniran jer je žena koja snima video, u trenutku polivanja uzviknula to je ono što dobijaš kad si „fašista“. Sam Robinson nikada nije zastupao fašistička gledišta, pa je čak i osuđivao fašizam, ali to nije bio problem ekstremistima da ga napadnu i počnu da lepe etikete.

Robinson će na izborima 23. maja pokušati da postane član EU parlamenta u regiji Severo-zapadne Engleske, a na izbore izlazi kao samostalni vanstranački kandidat.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite